h.i.m.e.s.54
Kayıtlı Üye
1-2-3-4 ay derken 9 ay oldu.Günler,aylar cok hızlı geçti.Tanışmamızı yasadıklarımızı gece varlıgınla uyuyup sabah varlıgınla uyanmanın keyfını herseyı sanıye sanıye hatırlıyorum.9 aydır en ufak bır hatanı gormemıs olmamın verdıgı mutlulukla yazıyorum bunları.Herseyın en güvenlisini,en keyıflısını,en gercegını senınle yasadım incim.O yuzden ömür boyu senden baskası haram bana demeye devam edeceğim.
Sevginin en güzeli SENİN kalbinde olanmış..SENİN tarafından sevilmek de hayat pınarımmış...
"SEN OLMASAYDIN.." la başlayan cümleleri hiç kurmadım ben..
kurmaya,düşünmeye cesaretim olmadı hiç aşkım!
iyiki varsın..
iyi ki benimsin..
iyi ki yalnızca SENİ gösteriyorum gözbebeklerimde..
dileğim şu ki:
RABBİM BİZİ KARŞILAŞTIRDIĞI GİBİ BİRBİRİMİZE DE BAĞIŞLASIN İNCİM..
Derdimin Dermanı Uykusuz Gecelerimin Mutlu Sabahısın, Sen Benim Sadece Aşkım Değil Tüm Hayatımsın Sevgilim.
Hiç bitmesin dediğin zamanlar vardır ya hani tıpkı senınle gecırdıgım zamanlar gıbı.saniyelerin bile geçmediği zamanlar vardır ya sen uyurken zamanın gecmedıgı gıbı.dusuncesı bıle huzur veren ınsanlar vardır senı dusundugumde hıssettıgım huzur gıbı.en zor anlarında
aklına ılk gelenler vardır tıpkı en zor anlarımda sıgındıgım sen gibi.Zamanla bıtmeyen tukenmeyen sevgıler vardır sana duydugum sevda gıbı.Hayatında vazgecılmezlerı vardır ınsanların tıpkı senın vazgecılmezım oldugun gibi incim.
![30299772.jpg](http://img41.imageshack.us/img41/852/30299772.jpg)
Sevginin en güzeli SENİN kalbinde olanmış..SENİN tarafından sevilmek de hayat pınarımmış...
"SEN OLMASAYDIN.." la başlayan cümleleri hiç kurmadım ben..
kurmaya,düşünmeye cesaretim olmadı hiç aşkım!
iyiki varsın..
iyi ki benimsin..
iyi ki yalnızca SENİ gösteriyorum gözbebeklerimde..
dileğim şu ki:
RABBİM BİZİ KARŞILAŞTIRDIĞI GİBİ BİRBİRİMİZE DE BAĞIŞLASIN İNCİM..
Derdimin Dermanı Uykusuz Gecelerimin Mutlu Sabahısın, Sen Benim Sadece Aşkım Değil Tüm Hayatımsın Sevgilim.
![59167506.jpg](http://img204.imageshack.us/img204/9893/59167506.jpg)
Hiç bitmesin dediğin zamanlar vardır ya hani tıpkı senınle gecırdıgım zamanlar gıbı.saniyelerin bile geçmediği zamanlar vardır ya sen uyurken zamanın gecmedıgı gıbı.dusuncesı bıle huzur veren ınsanlar vardır senı dusundugumde hıssettıgım huzur gıbı.en zor anlarında
aklına ılk gelenler vardır tıpkı en zor anlarımda sıgındıgım sen gibi.Zamanla bıtmeyen tukenmeyen sevgıler vardır sana duydugum sevda gıbı.Hayatında vazgecılmezlerı vardır ınsanların tıpkı senın vazgecılmezım oldugun gibi incim.
![26347828.jpg](http://img20.imageshack.us/img20/6853/26347828.jpg)
Biliyorum ki;ne zaman dolsa gözlerim, bir an acıyla,sen sileceksin gözyaşlarımı.Ne zaman sarılacak bir beden arasam,sen saracaksın beni.Ve, senin sıcaklığında tanıyacağım şefkati.Seninle gülecek, seninle ağlayacağım.Benim bildiğim tek gerçek,sen olacaksın hep bitanecik incim.Son olarak Canımın Taaaaaaaa İçiiiiiiiii =) Seniiiiiiii çoooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ama çooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk seviyoRumm..Gülümse 8. ayımızda bitti 9'a girdik
Allah bir ömür beraber oLmayı Nasip eder ins. Ömrümün sonuna kadar seninle olmak istiyorum hayatımmmm.. 9. ayımız kutLu oLsun sevgilimmmmmmm...Daha nice nice ayLara yıLLara mucuks
:50:
:50: