Himes - İnci 13 (14.Ay"a Özel)

h.i.m.e.s.54

Kayıtlı Üye
57497812.jpg

14363026.jpg

69780050.jpg

44902038.jpg

99422546.jpg

64493402.jpg

27914466.jpg

36698108.jpg

26040547.jpg

26248980.jpg

Hayatımda hep ömür boyu seveceğim,hayatımı adayacağım,tek bileceğim öncesi olmayacak,herşeyi unutturacak,ezelim olacak bir eş istedim hep yaradanımdan ve hep doğru kararı vermem için yardım istedim ve sonunda yüreğimin istediği gibi birini buldum...

Mesafelere,yollara karşı kelimelerle güzel sözlerle anlattık bazı zaman bu sayfalarda sevgimizi ve özlemimizi bir nebze gidermeye çalıştık..Bir an olsun kuşkumuz olmadı birbirimize duyduğumuz bağlılıktan.Hani derler ya uzaktan aşk olmaz diye ve üstelik bizde inanmazken gözün uzakta olduğu aşka başardık ve inandık...Hem arkadaş hem dert ortağı hem sevgili olduk birbirimize zaten eş olmanın yolu bundan geçmez mi.

Hergüne Seninle başlamak Senin mesajlarınLa uyanmak Hergün o tatlı sesini duymak... aramızda O kadar mesafe Olmasına rağmen yanımda olduğunu hissetmek çok güzel..14.ayımız kutlu olsun.

Seviyorum Seni
İnciM
90824805.gif

---> Himes - İnci 13 (14.Ay"a Özel)

Ağa Süpersin xD

Her Kız Senin Gibi Prensin Hayalini Kuruyordur hahaha

kalp.gif
kalp.gif
kalp.gif

herzamanki gibi çok güzel olmuş sevgilim teşekkür ederim çok beğendim :)

aramızda o kadar mesafe olmasına rağmen biz onları aşmayı bildik. en önemlisi biz sanal değiliz. biliyosun ben bu yaşıma kadar bir tek seni sevdim sana aşık oldum çünkü kimseye güvenim yoktu ama sen o güveni bana öyle verdinki. iyiki tanıdım seni anlamım.
mesafeler yüzünden çektik biliyorum. yanında olmayı sana sarılmayı öyle çok isterdimki ama üzülmedim ,birgün hep yanında olucam bunun hayaliyle yaşamak bile çok çok güzel
14 ay geçti gitti senin varlığınla ömrüm boyunca varlığını benden eksik etme
iyiki varsın
..seni çooooooooooook seviyorum..
semihim
kalp.gif
kalp.gif
kalp.gif

güzel dileklerınız ıcın saolun arkadaslar..
arkadaslarım olarak sızlerınde sonsuz mutlu olmasını ısterım.sızlerınde yuzunuzden gulucuk eksık olmasın:)

+

incim Söz senin beni tanıdıgına pısman edecek bır davranısta bulunmayacagım mujux aşkitom :)

güzel dilekleriniz ıcın cok tesekkurler arkadaslar saolun hepınız kucak dolusu sevgıler :D

Heyt be 14. ayınız demek maşallah

Bizimde 6. ayımız doldu 15'nde :)

Allah ayırmasın kardeşim mutluluklar ..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri