Himes - İnci 11 (12.Ay"a Özel)

h.i.m.e.s.54

Kayıtlı Üye
kirmizigul9nq7bk.jpg

[FONT=Comic Sans MS, cursive]Bugüne kadar hep sevdiğimi ve sevildiğimi düşündüm ama yanılmışım. Gerçek sevgiyi şimdi en güzelşekilde tadıyorum. Sevgi dediğin tertemiz, lekesiz, bazen denizde ki dalga gibi hırçın ve güçlü bazen ise bir küçük çocuğun gülümsemesi kadar saf olması lazım. yeri geldiğinde kıskanacak sizi, gösterecek içindeki sevgiyi. hani derler ya "seven kıskanır" diye. öyle olması lazım aşk, aşırıya kaçmadan. Sevdiğinize ona "seni seviyorum" diye bırakmayın. ispat edin sevgi sözde değildir yürektedir. ve işte bu yüzden ben çok mutluyum.sevdiğim insanla geçirdiğim her saniye için allahıma şükürler olsun. Beni bu kadar mutlu eden bir insan çıkamadı karşıma, seni seviyorum derken gözleri gülüyor sesi titriyor. seni özlüyorum derken, içindeki masum ve kırılgan çocuk çıkıyor meydana.her canı acıdığında benim canım yanıyor. içimden en derinde bir ses onun morali bozuk diyor ve ben, onu arıyorum, aynışekilde onun da içine doğuyor. Bence aşk birbirini tamamlamaktır, beraberken geri kalan dünyayı unutmaktır, sevgilinin yanında mutlu ve huzurlu olmaktır en önemlisi sevgi ve aşk SAYGI demektir.[/FONT]

44770412.gif

[FONT=Comic Sans MS, cursive]sevmek sevilmek çok güzel, incim”le tanıştığım ilk günden beri ondan kopamıyorum, herşeyimizi paylaştık bugüne kadar ve bu bütün saydıklarım benim aşkımda mevcut hep hayalini kuruduğum insan [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]tam 1 sene önce karşıma çıktı . seviyorum ve seviliyorum çok şükür, Allah herkesin gönlüne göre versin. Her insan mutlu olmayı hak ediyor. SEVDİĞİNİZE "seni seviyorum" demekten korkmayın ancak yürekten söyleyin, söyleyin çünkü herşey için geç olabilir. Sevdiğiniz işin savaşın, onu kaybetmenin değil kazanmanın yollarını arayın. İncim bu sözlerim sana: Herşey için teşekkür ederim. seni seviyorum, bana yaşattığın her saniye için sana teşekkür ederim. Sen benim biricik aşkımsın,hayat arkadaşımsın,yani kısacası herşeyimsin, her anım seninle dolu seni seviyorum 1.senemiz kutlu olsun nazar boncuğum nice senelere.........[/FONT]

93357638.gif

---> Himes - İnci 11 (12.Ay"a Özel)

vay be 1 sene olmuş:)) dün gibi sanki.. konu da harika olmuş emeğine sağlık semih :) Allah mutluluğunuzu sonsuza kadar bozmasın :)

ay ne kadar güzel yaa:)
Allah herkese nasip etsin.
Allah mutluluğunuzu daim etsin nice 1 senelere:)

bi sene oldu bitanem tam bi sene. yanımda olamasanda, yanında olamasamda herşey çok güzeldi. sen bana hiç uzak olmadın ki zaten her anımda yanımdaydın her saniye.
sen varsan ben mutlu olabiliyorum aşkım en mutsuz anımda bile senin bi lafın beni mutlu etmeye yetiyo. sen benim canımsın bi parçamsın.
hani aynı anda aynı şeyi yazıyoruz ya bazen sana hep diyorum kalplerimiz bir diye kalplerimiz hep bir kalsın olurmu aşkım. iyiki varsın ömrüm boyunca seninle olmak istiyorum.
1 yıl geçti ve bu 1 yıl benim hayatımdaki en güzel 1 yıldı bana yaşattığın her saniye için teşekkür ederim hayatım.

beni çok sevdin. bende seni çook sevdim başka ne isterim ki Allahtan
nice yıllara 'anlamım'. . .

amour01224dc.gif

bende ömür boyu senınle olmak ıstıyorum mutlulugun ıcın herseyı yaparım anlamım mujukss:p

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri