Hilal Cebeci yazar oldu !

karagümrük

Kayıtlı Üye
Hilal Cebeci, bir internet sitesinde yazı yazmaya başladı...

Twitter'da paylaştığı fotoğrafları ile son günlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Hilal Cebeci, Medyafaresi internet sitesine yazar oldu. Cebeci ilk yazısında nasıl panpiş olduğunu anlattı. İşte Cebeci'nin 'Hepimiz panpişiz' başlıklı yazısından notlar...

ABAZAN DEĞİLLER!

Sıcak bir Temmuz akşamıydı... Bodrum'da kaldığım otel odasında kendi kendime cep telefonuyla çektiğim resimlerden birini Twitter hesabımda paylaşmamla başladı her şey..

Twitter'a yeni katılmıştım ve takipçi sayım 13 bindi, resmimi paylaşıp uyudum. Sabah uyandığımda cidden ortalık karışmıştı, önce çok şaşırdım.

Twitter'da olduğumu öğrenen panpişlerim -ki ben onlara daha önce de panpişlerim diyordum- Twitter'a hücum etmişlerdi.

Çok değerli entelektüel köşe yazarlarımız bile, bunu sadece iki adet göğüs ve bir popoya bağlamaktan geri durmuyorlar. Her neyse, konumuz bu olayı bu kadar basite indirgeyenler değil.. Konu benim takipçilerime, hayranlarıma yapılan abazan yakıştırması...

Şimdi sizlere soruyorum? Hediye kutularının içinde iç çamaşırı yollayan, hatta sahneye iç çamaşırı fırlatan kadınlarımıza 'hayran' deniyor da, Hilal'in hayranlarına neden abazan deniyor?

Her TV kanalında reytingi olan 10 sanatçının listesi vardır. 10 yıldır, Hilal Cebeci o listede yer alır. (Günaydın)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri