lirsfshgRms
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 9 Mar 2012 #2 ---> Hilal Cebeci feat. Doğuş - Gamsız (Remix Versiyon) pampişler coşmuş nasıl klip bu yaa hahaha
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 10 Mar 2012 #3 ---> Hilal Cebeci feat. Doğuş - Gamsız (Remix Versiyon) bunlar barıştılar mı ? aynı klipte oynadıklarına göre pampişler
---> Hilal Cebeci feat. Doğuş - Gamsız (Remix Versiyon) bunlar barıştılar mı ? aynı klipte oynadıklarına göre pampişler
buğlem Bayan Üye 10 Mar 2012 #4 ---> Hilal Cebeci feat. Doğuş - Gamsız (Remix Versiyon) şarkıyı dinelrken kopuyorum yaa hahaha
'hayaL Bayan Üye 10 Mar 2012 #5 ---> Hilal Cebeci feat. Doğuş - Gamsız (Remix Versiyon) bu kadının hiç soyunmadıgı bir klibi yokmu yaww izlemedim sonuna kadar..
---> Hilal Cebeci feat. Doğuş - Gamsız (Remix Versiyon) bu kadının hiç soyunmadıgı bir klibi yokmu yaww izlemedim sonuna kadar..
M Mastor Kayıtlı Üye 10 Mar 2012 #6 ---> Hilal Cebeci feat. Doğuş - Gamsız (Remix Versiyon) Bir an kan aktı, bileğini kesiyormuş. Hm. Güzelim şarkıyı ne dinlenmez hale getirmişler xD
---> Hilal Cebeci feat. Doğuş - Gamsız (Remix Versiyon) Bir an kan aktı, bileğini kesiyormuş. Hm. Güzelim şarkıyı ne dinlenmez hale getirmişler xD