Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forum siteniz çok büyük olduğundan aradığımı bulduğumdan emin olamadım.
Macera, hikaye, deneme gibi özgün eserlerimi yayınlayabileceğim yer neresidir ve burası doğru forum mudur? Evetse link, değilse yönlendirme rica edeceğim.
@Jander dilerseniz edebiyat bölümüne paylaşabilirsiniz ancak, uygun olan bölüm konu başlığından anlaşılacağı gibi Sizin Yazdıklarınız bölümü zannedersem. Ben de hikâye, şiir ve denemelerimi burada paylaşıyorum. Tabii siz gene de dilerseniz Edebiyat bölümünde paylaşın ancak size ait olduğunu ayrıca belirtmeniz gerekecek. Bu 2 bölüm dışın da başka paylaşabileceğiniz bir alt forum bulunmamakta.
Arkadaşlar sanırım haklısınız. Bende geç fark ettim. Mesajlarımı oradan paylaşmaya devam edeceğim. Özellikle Nymphadora madem yazıyorsun seni de beklerim hikayelerime katılmaya
Seve seve okur ve yorumlarım, sorun halledildiğine göre konuyu kilitliyorum, başka bir sorunuz olursa tekrar bekleriz. İyi forumlar, iyi yazmalar o hâlde. :Ü