sensiz olmaz
Kayıtlı Üye
Hiçbir zaman çıktığın kapıyı hızla çarpma , çok ses yapıyor öyle , insan gibi kapat.
Biten bir ilişkiyi kurtarmak icin önce sabır, sonra zeka, bir kaşık tuz, 10 gram zencefil, bir tutam meyan kökü. Hâlâ okuyor musun? Sirke de koy sirke.
Bu hayatta sevdiğimiz herşey ya sağlıksız, ya yasak ya da bizi arkadaş olarak görüyor
' Sanırım Ben Mükemmelim.
- Çıktığım Bütün Kızlar
"Sen Daha İyisine Layıksın" Diyip Ayırılıyor
Bazı insanlar "özledim" diyemez , oturur ve bir içki daha içer.
Aşk huzuru getirirmiş. Peh... Sen işten yarı baygın gelipte "TUBORG" içtinmi hiç :? Esas huzur onda
Felek tesadüflerle sağ gösterir ve gerçeklerle sol vurur. Mutluluk bu ikisi arasında geçen sürede yaşanır.
''Herşey Güzel Olacak''
Belki Bugün Değil Ama,Elbet Bir GÜN !
Sahip çıkmaya çalıştığım şeyler, bana ait olmak istemeyen şeylerdi.
Bu yüzden hep kayboldular.
Asla ben kaybetmedim.
Mutlulukla Herkes Sevişir ,
Hadi Acıların Altına Yatta Göreyim . . !
Küçükken markete 1 lira ile girerdik
3 cips 2 kola 6 çikolata alıp çıkardık. Şimdi öyle mi her yer kamera
Hiçbir zaman çıktığın kapıyı hızla çarpma , çok ses yapıyor öyle , insan gibi kapat.
Biten bir ilişkiyi kurtarmak icin önce sabır, sonra zeka, bir kaşık tuz, 10 gram zencefil, bir tutam meyan kökü. Hâlâ okuyor musun? Sirke de koy sirke.
Bu hayatta sevdiğimiz herşey ya sağlıksız, ya yasak ya da bizi arkadaş olarak görüyor
' Sanırım Ben Mükemmelim.
- Çıktığım Bütün Kızlar
"Sen Daha İyisine Layıksın" Diyip Ayırılıyor
Bazı insanlar "özledim" diyemez , oturur ve bir içki daha içer.
Aşk huzuru getirirmiş. Peh... Sen işten yarı baygın gelipte "TUBORG" içtinmi hiç :? Esas huzur onda
Felek tesadüflerle sağ gösterir ve gerçeklerle sol vurur. Mutluluk bu ikisi arasında geçen sürede yaşanır.
''Herşey Güzel Olacak''
Belki Bugün Değil Ama,Elbet Bir GÜN !
Sahip çıkmaya çalıştığım şeyler, bana ait olmak istemeyen şeylerdi.
Bu yüzden hep kayboldular.
Asla ben kaybetmedim.
Mutlulukla Herkes Sevişir ,
Hadi Acıların Altına Yatta Göreyim . . !
Küçükken markete 1 lira ile girerdik
3 cips 2 kola 6 çikolata alıp çıkardık. Şimdi öyle mi her yer kamera