'Hiçbir yere gitmiyorum'

LazTurk53

Kayıtlı Üye
fft1mm1504164.jpg

Valencia'nın transfer etmek istediği Gökhan Gönül, “Bazı Avrupa kulüplerinden teklifler geldi ancak bunlar, menfaatleri karşılamadığı için değerlendirilmemiştir” açıklamasını yaptı.

Emenike, Güiza ve Diego Lugano’dan sonra takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Gökhan Gönül, hiçbir yere gitmeyeceğini açıkladı. Yıldız oyuncu, medyada yer alan, milli takım kampında futbolcu arkadaşlarına, “Fenerbahçe’de kalmak istiyorum ama yönetim beni satacak” dediği yönündeki sözlerin kendisine ait olmadığını söyledi. Kendisine ait www.gokhangonul.com.tr adresli web sitesine konuşan Gökhan Gönül, hak etmedikleri halde Fenerbahçe camiasına yaşatılan zor günleri, takım arkadaşları, teknik heyet ve yöneticilerle, taraftarların da desteğiyle örnek bir dayanışma duygusu içinde en az zararla atlatmaya çalıştıklarını kaydederek, “Ben, Gökhan Gönül olarak hiçbir yere gitmediğimi bir kez daha buradan duyurmak istiyorum. Bu dönemde bazı Avrupa kulüplerinden gelen bir takım teklifler söz konusudur. Ancak yapılan teklifler, menfaatleri karşılamadığı için değerlendirilmemiştir. Taraftarımızın yönetimimiz tarafından resmi bir açıklama yapılmadıkça bu tarz iddialara itibar etmemelerini rica ediyorum.”

Valencia’dan 4 milyon Euro

Gökhan Gönül’ün sözünü ettiği tekliflerden birinin İspanya’nın Valencia takımına ait olduğu biliniyor. İspanyol ekibi yöneticilerinin, kısa bir süre önce Fenerbahçe Yönetimi’ne başvurarak, milli futbolcuyu almak istediklerini iletip, 4 milyon Euro bonservis bedeli önerdikleri öğrenildi. Oyuncusunu ancak 15 milyon Euro gibi bir teklif gelmesi halinde satmayı düşünen Fenerbahçe Yönetimi’nin bunu, *Fırsatçı bir yaklaşım” diye nitelendirerek elinin tersiyle ittiği belirlendi. Gökhan gibi kulüp de resmi internet sitesi kanalıyla bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Yönetimimizin, futbolcumuzun arzusu olmaksızın, kendisiyle ilgili transfer kararı alması söz konusu değildir. Taraftarlarımızın bilgisine sunarız” denildi.

http://fanatik.ekolay.net/Hicbir-yere-gitmiyorum_3_Detail_34_236115.htm

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri