Hiçbir sanatçının hayran (fan) sitesine üyeliğiniz var mı?
Tox'e Bayan Üye 13 Eyl 2010 #2 ---> Hiçbir sanatçının hayran (fan) sitesine üyeliğiniz var mı? Hayır.
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 7 Eki 2010 #3 ---> Hiçbir sanatçının hayran (fan) sitesine üyeliğiniz var mı? evet çocukluk dönemlerimden kalma :/ ama daha takılmıyorum
---> Hiçbir sanatçının hayran (fan) sitesine üyeliğiniz var mı? evet çocukluk dönemlerimden kalma :/ ama daha takılmıyorum
ashli Bayan Üye 7 Eki 2010 #4 ---> Hiçbir sanatçının hayran (fan) sitesine üyeliğiniz var mı? Vardı da kapandı sonra o site ben de düşlerde takılmaya başlamıştım o site kapanınca
---> Hiçbir sanatçının hayran (fan) sitesine üyeliğiniz var mı? Vardı da kapandı sonra o site ben de düşlerde takılmaya başlamıştım o site kapanınca
LityuM Bayan Üye 9 Eki 2010 #6 ---> Hiçbir sanatçının hayran (fan) sitesine üyeliğiniz var mı? Vardı.Fazla uzun değil birkaç yıl önce.
---> Hiçbir sanatçının hayran (fan) sitesine üyeliğiniz var mı? Vardı.Fazla uzun değil birkaç yıl önce.
uFkk Kayıtlı Üye 9 Eki 2010 #7 ---> Hiçbir sanatçının hayran (fan) sitesine üyeliğiniz var mı? Teoman'ınkine Var..
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 12 Eki 2010 #8 ---> Hiçbir sanatçının hayran (fan) sitesine üyeliğiniz var mı? hayır
N ` nazLı .. Bayan Üye 12 Eki 2010 #9 ---> Hiçbir sanatçının hayran (fan) sitesine üyeliğiniz var mı? Var
hacon Kayıtlı Üye 12 Eki 2010 #10 ---> Hiçbir sanatçının hayran (fan) sitesine üyeliğiniz var mı? evet seether grubnun fan sitesinde ve dbsk diye bir grubun...
---> Hiçbir sanatçının hayran (fan) sitesine üyeliğiniz var mı? evet seether grubnun fan sitesinde ve dbsk diye bir grubun...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 2 Kas 2010 #11 ---> Hiçbir sanatçının hayran (fan) sitesine üyeliğiniz var mı? emre altug fan sıtesınde vardı ama sıte kapatıldı sanırım gıremıorm artık
---> Hiçbir sanatçının hayran (fan) sitesine üyeliğiniz var mı? emre altug fan sıtesınde vardı ama sıte kapatıldı sanırım gıremıorm artık
doostum_ Kayıtlı Üye 2 Kas 2010 #12 ---> Hiçbir sanatçının hayran (fan) sitesine üyeliğiniz var mı? müslüm gürses fan klup
'Gülümse :D Prenses 5 Ocak 2011 #13 ---> Hiçbir sanatçının hayran (fan) sitesine üyeliğiniz var mı? var hatta yöneticilik bile yaptım
N Nova6 Kayıtlı Üye 6 Ocak 2011 #14 ---> Hiçbir sanatçının hayran (fan) sitesine üyeliğiniz var mı? var Sagopa Kajmer :146:
REiSS Kayıtlı Üye 14 Ocak 2011 #15 ---> Hiçbir sanatçının hayran (fan) sitesine üyeliğiniz var mı? Hayır
aÇeLya Bayan Üye 14 Ocak 2011 #16 ---> Hiçbir sanatçının hayran (fan) sitesine üyeliğiniz var mı? Var
Sibel1 Bayan Üye 14 Ocak 2011 #17 ---> Hiçbir sanatçının hayran (fan) sitesine üyeliğiniz var mı? evet
S somefrom Kayıtlı Üye 18 Ocak 2011 #18 ---> Hiçbir sanatçının hayran (fan) sitesine üyeliğiniz var mı? hayır
DusSel Bayan Üye 20 Ocak 2011 #19 ---> Hiçbir sanatçının hayran (fan) sitesine üyeliğiniz var mı? hayır
LoKuMuM<3 Bayan Üye 23 Şub 2011 #20 ---> Hiçbir sanatçının hayran (fan) sitesine üyeliğiniz var mı? Var ama girmiyorum