BynCaSual
Bayan Üye
Zaman Avuturmuş Doldururmuş Güya ßoşluğu..Kimsenin Gözleri Değmedi Senden Sonra Gözlerime..Ve Hep Senı Görücekgözlerim Hiç ßir ßalış Kirletemeyecek Sana Duyduğum Aşkı Öyle ßir Aşk Ki Her Saniyede Daha Fazla yakıyor Oysa Ne güzeel Konusurdun Kalbimle Ne de Tatlı Gülerdin İçim Titrerdi Sen Anlatırkı ßen Hiç ßöyle Olmamıştım Hiç ßöyle Yaşamadım ...Çok Sevdik Cok Seviyorum Suan ßenden Cok Seven Aldı Senı Ve kımseyı Suçluyamıyorum Ama ßilki Çokkk Özlüyorum...Askere Gidince ßeni ßeklermısın Demiştin Hatırlıryormusun Demiştim ki ßir Gün Geleceğini ßileyım Son Nefesıme Kadar ßeklerim Seni...Ve ßilki ßekliyorum Seni Sen Gelemeyeceksın ßelli Ama ßirgun Gelicem Son Nefesımı Yanında Vericem Senın Yaptığıın Gißi...Acır Gibi Tüm Gözler Üstümde Oysa İbret Olmalı ßöylesıne ßir Aşk O Aşk ki Hiç ßitmeyecek Su İçer Gißi Nefes Alır Gißi ..Kanan Kana İçimedım ßelki Ama Hernefeste Werıyorum Aşkını Aşkımızı Çok Özledim be Paşam Tshörtünle Yatıyorum Gecelerı Rüyalarıma Gir Diye Ve Hiç Uyanmak İstemıyorum Hep Yanımda Kal Diye...