ßen yemedim.İnşaallah hep böle dewam eder:Dhahaha
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 27 Nis 2009 #2 ---> Hiç SınıFın 0rtAsınDa hocalardAn DaYak YediNizMİ? eet bi ara yemiştim..
kanat$z_melek Bayan Üye 27 Nis 2009 #3 ---> Hiç SınıFın 0rtAsınDa hocalardAn DaYak YediNizMİ? hayır,kimse bana vuramaz annemle babam artık vurmuyo onlar hayatta vuramaz hele bi vursunlar
---> Hiç SınıFın 0rtAsınDa hocalardAn DaYak YediNizMİ? hayır,kimse bana vuramaz annemle babam artık vurmuyo onlar hayatta vuramaz hele bi vursunlar
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 27 Nis 2009 #6 ---> Hiç SınıFın 0rtAsınDa hocalardAn DaYak YediNizMİ? hyr.kimse bana vuramaz kimsede cesaret edemiyo
---> Hiç SınıFın 0rtAsınDa hocalardAn DaYak YediNizMİ? hyr.kimse bana vuramaz kimsede cesaret edemiyo
İnci 1907 Prenses 28 Nis 2009 #7 ---> Hiç SınıFın 0rtAsınDa hocalardAn DaYak YediNizMİ? hyr kimse bna vuramaz die ibşey yok hocalarıamızda ailemiz sonuçta ama hiç olmadı Son düzenleme: 28 Nis 2009
---> Hiç SınıFın 0rtAsınDa hocalardAn DaYak YediNizMİ? hyr kimse bna vuramaz die ibşey yok hocalarıamızda ailemiz sonuçta ama hiç olmadı
SpOoK_q!RL Bayan Üye 28 Nis 2009 #8 ---> Hiç SınıFın 0rtAsınDa hocalardAn DaYak YediNizMİ? hyr kimse bana vuramaz ama bir keresinde tüm kızLarı sıra dayaqına sokmuşdu hoca sonra şikayet ettik okuLdn atıLdı
---> Hiç SınıFın 0rtAsınDa hocalardAn DaYak YediNizMİ? hyr kimse bana vuramaz ama bir keresinde tüm kızLarı sıra dayaqına sokmuşdu hoca sonra şikayet ettik okuLdn atıLdı
damir Banned 28 Nis 2009 #10 ---> Hiç SınıFın 0rtAsınDa hocalardAn DaYak YediNizMİ? bir kere kulağımı çekmişti hoca o kadar..
sleepless Bayan Üye 28 Nis 2009 #11 ---> Hiç SınıFın 0rtAsınDa hocalardAn DaYak YediNizMİ? sıradayağından geçtim bi kaç kere
N ` nazLı .. Bayan Üye 28 Nis 2009 #12 ---> Hiç SınıFın 0rtAsınDa hocalardAn DaYak YediNizMİ? hayıR yemeDim çok Şükür
Buğra1 Kayıtlı Üye 28 Nis 2009 #13 ---> Hiç SınıFın 0rtAsınDa hocalardAn DaYak YediNizMİ? Hyır kmse bana wuramaz dermişim JöLe yüzünden azmı dayak yedik yaa
---> Hiç SınıFın 0rtAsınDa hocalardAn DaYak YediNizMİ? Hyır kmse bana wuramaz dermişim JöLe yüzünden azmı dayak yedik yaa
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 28 Nis 2009 #14 ---> Hiç SınıFın 0rtAsınDa hocalardAn DaYak YediNizMİ? hyr..
FıRaT1 Kayıtlı Üye 28 Nis 2009 #15 ---> Hiç SınıFın 0rtAsınDa hocalardAn DaYak YediNizMİ? Edit : GodSmack Moderatör tarafında düzenlendi: 29 Nis 2009
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 29 Nis 2009 #17 ---> Hiç SınıFın 0rtAsınDa hocalardAn DaYak YediNizMİ? Yemişdm Bir Kaç Kere , ama Hocayıda Pişman etmişTim VurDuguna
---> Hiç SınıFın 0rtAsınDa hocalardAn DaYak YediNizMİ? Yemişdm Bir Kaç Kere , ama Hocayıda Pişman etmişTim VurDuguna
!q3k Bayan Üye 29 Nis 2009 #18 ---> Hiç SınıFın 0rtAsınDa hocalardAn DaYak YediNizMİ? sıradayağında bende yanıodum...
Hira Bayan Üye 29 Nis 2009 #19 ---> Hiç SınıFın 0rtAsınDa hocalardAn DaYak YediNizMİ? Hayır, daha neler
RappeR_qiRL Banned 29 Nis 2009 #20 ---> Hiç SınıFın 0rtAsınDa hocalardAn DaYak YediNizMİ? Hayır.Kımse bana vuramaz dıye bırsey yok.haksız yere vuramaz.=)
---> Hiç SınıFın 0rtAsınDa hocalardAn DaYak YediNizMİ? Hayır.Kımse bana vuramaz dıye bırsey yok.haksız yere vuramaz.=)