Hiç mitinge gittiniz mi ?
Heretic. Erd Bayan Üye 30 Tem 2012 #5 ---> Hiç mitinge gittiniz mi ? Hayır gitmedim ama gitmek isterim
G gizliozne Bayan Üye 30 Tem 2012 #6 ---> Hiç mitinge gittiniz mi ? çok gez önünden geçtim , katılmak adetim değil.
Valetta Bayan Üye 30 Tem 2012 #7 ---> Hiç mitinge gittiniz mi ? gizliozne' Alıntı: çok gez önünden geçtim , katılmak adetim değil. Genişletmek için tıkla ... .
---> Hiç mitinge gittiniz mi ? gizliozne' Alıntı: çok gez önünden geçtim , katılmak adetim değil. Genişletmek için tıkla ... .
Director23 Banned 2 Ağu 2012 #9 ---> Hiç mitinge gittiniz mi ? Siyasi parti ayırmaksızın hepsine giderim .
AyPeri Bayan Üye 17 Eyl 2012 #13 ---> Hiç mitinge gittiniz mi ? Çok gittim 1 kere gidince bağımLıLık yaptı sanki bütün önemli anLamLı mitinglere giderim
---> Hiç mitinge gittiniz mi ? Çok gittim 1 kere gidince bağımLıLık yaptı sanki bütün önemli anLamLı mitinglere giderim
'-DamLa Bayan Üye 17 Eyl 2012 #14 ---> Hiç mitinge gittiniz mi ? Şehitlerimiz için gitmiştim. :love3: olsun gene giderim.
B By SerhaT Kayıtlı Üye 17 Eyl 2012 #15 ---> Hiç mitinge gittiniz mi ? 4-5 yıl önce şehitlerimiz için düzenlenen ve 100 bin kişinin katıldığı bir mitinge gitmiştim. Birde geçen sene şehit cenazesi sonrasında gitmişim bdplilerle tartışma çıkmıştı biber gazı,taş,sopa ortalık fena karışmıştı o zaman.
---> Hiç mitinge gittiniz mi ? 4-5 yıl önce şehitlerimiz için düzenlenen ve 100 bin kişinin katıldığı bir mitinge gitmiştim. Birde geçen sene şehit cenazesi sonrasında gitmişim bdplilerle tartışma çıkmıştı biber gazı,taş,sopa ortalık fena karışmıştı o zaman.