hiç kayboldunuzmu ?

---> hiç kayboldunuzmu ?

Evet küçükken çarşıda(merkez) kaybolmuştum ama sonunda buldum gitmek istediğim yeri.Çok korkmuştum ama xD

---> hiç kayboldunuzmu ?

4.Sınıfıta arkadaşımla gezerken 'reşatbey mahallesi' tarafında birden ikimizde "nereye geldik ya?" sorusunu sormuştuk aynı anda. Yeniden bildiğimiz yerlere çıkmamız 15-20 dk sürmüştü :)

---> hiç kayboldunuzmu ?

sefaköye gitmiştim bizim ev de ikitellideydi sen git sefaköye oradan ikitelli otobüsü yerine halkalı otobüsüne bin cepte para kalması 6 saat boyunca yürü anca bul evi :11:

---> hiç kayboldunuzmu ?

Metro bileti alacak paramiz kalmamisti kucukken cunku yemek yemistik acikmistik ve bileti kaybetmistik bu yuzden ormandan yuruduk ( Canada ) ve korkmustum baya hava kararmisti ve biz halen eve donememistik cok korkunc bir gundu. Orta okuldaydim o siralar.

---> hiç kayboldunuzmu ?

En son dün kaybolddum xD
arabayla ciktim yola , arkadasi almaya ... her gün gittigim yol aslinda xD
Normale 10 dklik yol ama bende 1 Saat oldu xD
neyse ki arkasasim genellikle ona gec kaldigimi biliyoda rezil olmadim kayboldugum icin xD

---> hiç kayboldunuzmu ?

Beş yaşındayken Evden çıkıp KarakoLa Atmışım Kendimi :D Evi unuttuğum için :D

---> hiç kayboldunuzmu ?

Hiç kaybolmadım en azından hatırlayacak kadar büyük sorun yaşamadım :)

---> hiç kayboldunuzmu ?

Cok Kayboldum :)) Kücükken Annemler Alisverise Götürüyolardi Ben Oyuncaklarin Basina Gidiodum Sonra Annemleri Aramaktan Magzada Kayboluodum ....

---> hiç kayboldunuzmu ?

ankaraya ilk geldiğim hafta en kolay yerde kaybolmuştum , saçmalık ama bir sürü çıkış kapısı yapmasalarmış :H

---> hiç kayboldunuzmu ?

iskenderun'da sahilde kaybolmuştum bi kere. epey küçüktüm

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri