hiç hiç hayattan acı çektinizmi

hayatta hiç acı çektinizmi

• evett çektimm:(

Oy: 36 92.3%
  • hayır hiç çekmedim :)

Oy: 3 7.7%

• Kullanılan toplam oy
    39

fatih atakur

Kayıtlı Üye
arkadaşlar mrb siz hayattan hiç acı çekdinizmi ben çok çekdim artık benim yaşama gücüm kalmadı ne kadar bencil bir dünyada yaşıyoruz bilmem farkında mısınız etrafta gördüğümüz insanlar ne kadar bencil ne kadar acımasız ne kadar kötü niyetli ne kadar hayırsız ben bu dünyada öyle bi acı çekiyorumki artık ölmek istiyorum benim beyin sağlığım bozuldu ben takıntılı bir gencim her şeyi beynimde çok büyütürüm arkdaşlar şöyle bi atasözü vardır gün doğmadan neler doğar diye bi atasözü var bende bu atasözünü çok seviyorum yardımlaşmak ve birisine yardım etmek ve iyi niyetli olmak ve iyi niyetli davranmak ne kadar huzur verici bir şey öyle diyil mi arkadaşlar bazen hayat bize acı çektirir bazen çektirmez dünya hayatı böyle ben bazen oturup düşünürüm dünya hayatını ve öbür dünyayı bir gün kıyamet günü gelip çatıcak sonra her şeyin bütün alemlerin ve bizlerin rabbi allah bizi huzurunda toplayacak ve bu dünyada neler yaptıklarımızın hesabını bize sorucak ona göre cehennem ve cennet var arkadaşlar eğer dünya hayatını şimdiki hayatı değerlendirmezsek hayatta acı çekeriz hayatı iyi değerlendirelim arkadaşlar ben uyuştucu kullanıyorum içki sigara içiyorum her gün her gece ben yaşamak bile istemiyorum bazen allaha hep dua ederdim allahım beni öldür ben sırf sevdiğim aşık olduğum ve can dostum en iyi arkadaşım olan melissa tunanın yanına gitmek istediğim için ölmek istiyorum melissa tuna şimdi mezarda keşke ölmeseydi ben çok düşünen bir gencim

çektim ama caramio sana katılmıyorum maalesef çünkü çekmemek elimizde ben buna inanıyorum olumsuz şeyler yoktur biz yaratırız onları

eeT çekTim intiHaRı biLe düşündüRücek şekiLde çektim çok Kötü bişe BiR daha Hataya Düşmicem

çekiyodum ama o kişiye açılmamama ramen o kişinin bnle konuşması sadece arki olarak görmesi içimdeki aşkı bitirdi:)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri