?
waLL~é Bayan Üye 15 Eyl 2010 #2 ---> Hiç herhangi bir hayvan tarafından ısırıldınız mı? evet xD cok komık bır sekılde köpek tarfından ısırıldım
---> Hiç herhangi bir hayvan tarafından ısırıldınız mı? evet xD cok komık bır sekılde köpek tarfından ısırıldım
ultra_merve Bayan Üye 15 Eyl 2010 #3 ---> Hiç herhangi bir hayvan tarafından ısırıldınız mı? evt köpek tarafından 7-8 tane köpek saldırmıştı ..
---> Hiç herhangi bir hayvan tarafından ısırıldınız mı? evt köpek tarafından 7-8 tane köpek saldırmıştı ..
T Tavuklupilav Bayan Üye 15 Eyl 2010 #4 ---> Hiç herhangi bir hayvan tarafından ısırıldınız mı? Hayır
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 15 Eyl 2010 #5 ---> Hiç herhangi bir hayvan tarafından ısırıldınız mı? Hayır
Gülendam. Bayan Üye 15 Eyl 2010 #6 ---> Hiç herhangi bir hayvan tarafından ısırıldınız mı? Uyku düşmanı, benim düşmanım, pattadanak şaplak yiyerek ölen tarafından sayısız kere...
---> Hiç herhangi bir hayvan tarafından ısırıldınız mı? Uyku düşmanı, benim düşmanım, pattadanak şaplak yiyerek ölen tarafından sayısız kere...
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 16 Eyl 2010 #8 ---> Hiç herhangi bir hayvan tarafından ısırıldınız mı? Evet ; kedi,köpek,inek,sinek..
Sibel1 Bayan Üye 16 Eyl 2010 #9 ---> Hiç herhangi bir hayvan tarafından ısırıldınız mı? bi kere koyun ısırmıştı :M
Erva Bayan Üye 1 Eki 2010 #10 ---> Hiç herhangi bir hayvan tarafından ısırıldınız mı? Evett..Sivrisinekler tarafından ısırılmışlığımız var..xD
---> Hiç herhangi bir hayvan tarafından ısırıldınız mı? Evett..Sivrisinekler tarafından ısırılmışlığımız var..xD
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 6 Eki 2010 #11 ---> Hiç herhangi bir hayvan tarafından ısırıldınız mı? evet
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 25 Eki 2011 #12 ---> Hiç herhangi bir hayvan tarafından ısırıldınız mı? arı sayılır mı veya sınek
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 25 Eki 2011 #14 ---> Hiç herhangi bir hayvan tarafından ısırıldınız mı? Evet
buğlem Bayan Üye 25 Eki 2011 #15 ---> Hiç herhangi bir hayvan tarafından ısırıldınız mı? ayağıma arı sokmuştu.çok kötü şişti.
' Kors@N Kayıtlı Üye 25 Eki 2011 #17 ---> Hiç herhangi bir hayvan tarafından ısırıldınız mı? Her yazın sivrisinekler beni ziyaret eder çok şükür minnettarız hepisine .p
---> Hiç herhangi bir hayvan tarafından ısırıldınız mı? Her yazın sivrisinekler beni ziyaret eder çok şükür minnettarız hepisine .p
V vicdan Bayan Üye 26 Eki 2011 #20 ---> Hiç herhangi bir hayvan tarafından ısırıldınız mı? heee...muhabbet kuşu