Hiç ekmeğinizi, veya emeğinizi paylaştınız mı?.

mavikalem34

Kayıtlı Üye
Merhaba.Hiç ekmeğinizi,veya emeğinizi paylaştınız mı?. tanımadığınız birisi ile?.
Evet diyorsanız,mahsuru yoksa ne hissetiniz?.Bize anlatabilirmisiniz?.Eminim pek çok arkadaşımız vardır böyle. Buyrun .Saygılar.:106::36:

---> Hiç ekmeğinizi, veya emeğinizi paylaştınız mı?.

Merhaba.Anladığım kadarı ile milletin elinde ekmek; değil,paylaşmak,yemek için bile kalmamış.Yanmışız biz dostlar,yanmışız.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şöyle bir söz vardı yanlış hatırlamıyorsam, bir şairin mi kimin bilmiyorum; ' Ekmeği paylaşmak, yemekten daha lezzetlidir... ' gibisinden bir söz...

Hakikaten öyledir.

Neyi paylaştığızın önemi yok efendim... Ekmeği, emeği, sevgiyi, acıyı, kahkahayı ya da gözyaşını...
Önemli olan paylaşmaktır, paylaşmanın tadına varabilmektir. O duyguyu yakalayabilmektir.

Bir çoğaltımdır ayrıca paylaşmak.

Dostlarınızı ortada paylaşacak birşeyler var iken ölçersiniz, çünkü ortada paylaşacak birşey yok iken dost olmak çook kolaydır.

Kısacası paylaşan ' İnsandır ' ...

Kendi adıma ben de olan birçok şeyi paylaşırım, ekmeğimi, emeğimi, sigaramı, içkimi, paramı, muhabbetimi verebileceğim neyim varsa; çoğaltmak adına... Çok defa paylaştım, paylaşmaya da devam edeceğim.

Ekmeğimide paylaşırım emeğimide paylaşırım yüreğimide paylaşırım
Sadece görebildiğim sevebildiğim
hissedebildiğim sürece...

paylaştım son nefesime kadarda paylaşırım benim olan ne varsa

Şöyle bir söz vardı yanlış hatırlamıyorsam, bir şairin mi kimin bilmiyorum; ' Ekmeği paylaşmak, yemekten daha lezzetlidir... ' gibisinden bir söz...

Hakikaten öyledir.

Neyi paylaştığızın önemi yok efendim... Ekmeği, emeği, sevgiyi, acıyı, kahkahayı ya da gözyaşını...
Önemli olan paylaşmaktır, paylaşmanın tadına varabilmektir. O duyguyu yakalayabilmektir.

Bir çoğaltımdır ayrıca paylaşmak.

Dostlarınızı ortada paylaşacak birşeyler var iken ölçersiniz, çünkü ortada paylaşacak birşey yok iken dost olmak çook kolaydır.

Kısacası paylaşan ' İnsandır ' ...

Kendi adıma ben de olan birçok şeyi paylaşırım, ekmeğimi, emeğimi, sigaramı, içkimi, paramı, muhabbetimi verebileceğim neyim varsa; çoğaltmak adına... Çok defa paylaştım, paylaşmaya da devam edeceğim.

Harika bir cevap, olağanüstü bir yorum. gençlerin arayıp ta bulamıyacağı bir ders. Bendeniz, içki ve sigara hariç sizin gibi ,sahip olduğum her şeyi paylaştım. Her zamanda paylaşırım. Sadece derdimi, üzüntümü ve sıkıntılarımı paylaşmam. İnsanları üzmemek adına. Güzel yorumunuz için Teşekkür ediyoruz üstat. Mevlamız size dert yüzü göstermesin. Elinize, kaleminize, ve olağan üstü fikrinize sağlık. Varolun :155::4::4::4:

paylaştım son nefesime kadarda paylaşırım benim olan ne varsa

Evet doğru olan da bu. Yaradan sahip olduklarınızı sınırsız yapsın inşallah diyor. Teşekkür ediyorum.

Ekmeğimide paylaşırım emeğimide paylaşırım yüreğimide paylaşırım
Sadece görebildiğim sevebildiğim
hissedebildiğim sürece...

Ne diyelim; yaradan vermiş size,verebileceği kadar. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Çevrenizde sizi örnek alacak çok insan olduğuna eminim. Sağolun

[MENTION=156636]mavikalem34[/MENTION]

Siz sağolun

Evet doğru olan da bu. Yaradan sahip olduklarınızı sınırsız yapsın inşallah diyor. Teşekkür ediyorum.

Ne diyelim; yaradan vermiş size,verebileceği kadar. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Çevrenizde sizi örnek alacak çok insan olduğuna eminim. Sağolun

amin cümlemizin inşallah yüce rabbim bize verdiyse bizde olmayanlarla paylaşmak zorundayız zaten bence

evet paylastim ayakkabimin üzerine koydum da kücük bir parca ku$ geldi gagasiyla tik tik aldi cok güzel bir hissti .)

evet paylastim ayakkabimin üzerine koydum da kücük bir parca ku$ geldi gagasiyla tik tik aldi cok güzel bir hissti .)

Merhaba. Böyle güzel bir anlatımı ilk kez duydum. Hem zarif, hem natürel. Bu fikri beğendim. Ben de koysam, acaba diyorum, benim ekmeğimi de alırlar mı?. İnsanları demiyorum canım!, kuşları söylüyorum. Teşekkürler. :75::4::4:

Merhaba. Böyle güzel bir anlatımı ilk kez duydum. Hem zarif, hem natürel. Bu fikri beğendim. Ben de koysam, acaba diyorum, benim ekmeğimi de alırlar mı?. İnsanları demiyorum canım!, kuşları söylüyorum. Teşekkürler. :75::4::4:

Merhaba :) hosunuza gitmesi benimde hosuma gitti :)bende Tesekkür ederim
tabikide neden olmasin ama kimildamadan durmaniz gerek cok ürkek oluyorlar bir harekete kacmalarina sebep :)

her gece balkona yiyecek koyuyorm
sabah kuslar geliyo balkona ıcıyolar
ama olsun
:/

her gece balkona yiyecek koyuyorm
sabah kuslar geliyo balkona ıcıyolar
ama olsun
:/

Merhaba. Yerim ben onları. Ne kadar güzel, size güvenip balkonunuza gelmeleri. onların içtıkları bile bizim için ilaçtır. Zaten biliyorsunuz. Dünyanın en pahalı ilacı. Keller için merhem gibi yani!. Benim içinde birkaç kırıntı koyarsanız çok sevinirim. Teşekkürler, sağolun.

Not= Sütçülerin almaları için bıraktığınız ekmekleri sütçüler almıyor arkadaşlar. O ekmekleri poşeti ile birlikte çöpçüler alıp çöpe atıyorlar. Evet çöpçülere sorabilirsiniz. Bence o bayat ekmeklerinizi, ufalayın ve pencere kenarına koyun. Kumrular bayılıyor bu ekmeklere. Bir kısmını da rüzgar götürüyor. Onları da diğer kuşlar ve karıncalar vs.. yiyor. Evet kapı önüne koyup ekmeğinizi çöp yapmayın. Kuşlara koyup onlara güzellik yapın. Çiçeklerden daha güzel olsun, ekmek artıklarınız. Kuşların bir başka güzel ötmesine vesile olun. Ve de dinleyin, farklı ötüyorlar mı?, Camdan size teşekkür ediyorlar mı?. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum, kuşlar adına, kumrular adına.

Son düzenleme:

Keske Herkez Paylasmanin Nekadar Güzel Bir Sey Oldugunu Anlasalar Dünyada Aclik Olmazdi ...

Neyim Varsa Paylasirim ...Paylasdigimda Cok Mutlu Tuaf Ve Güzel Bir Duygu Olusuyor ...

paylaşmaktan kendimize bişe kalmadıxD
şaka tabi ki..
[MENTION=156636]mavikalem34[/MENTION] ne guzel yazmssn öyle konunu da yazılarnı da begendim
sıkılmadan okudum okucam
ayrıca ilk defa seni arkads olarak ekledm
(ekleyince noluyosa bi bunu anlamadım...)
-
konuna gelince...
smdi degil,daha sonra ayrıntılı olarak düsüncelerimi belirtecegm..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri