Hiç birisine ya da birilerine yargısız infaz yaptınız mı ?
SuqArbOy Kayıtlı Üye 27 Haz 2012 #2 ---> Hiç birisine ya da birilerine yargısız infaz yaptınız mı ? Yapmadım
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 27 Haz 2012 #3 ---> Hiç birisine ya da birilerine yargısız infaz yaptınız mı ? Yaptım.Sonunda da ben utandım.
lolamera Bayan Üye 27 Haz 2012 #4 ---> Hiç birisine ya da birilerine yargısız infaz yaptınız mı ? Yaptım zamanında pek çok kez hemde...Bu yüzden cok kalp kırmışımdır
---> Hiç birisine ya da birilerine yargısız infaz yaptınız mı ? Yaptım zamanında pek çok kez hemde...Bu yüzden cok kalp kırmışımdır
Wu-Tang Kayıtlı Üye 27 Haz 2012 #5 ---> Hiç birisine ya da birilerine yargısız infaz yaptınız mı ? Yaptım çünkü kesinlikle haksız olması gerekiyordu,haklı olma ihtimaline dayanamazdım.
---> Hiç birisine ya da birilerine yargısız infaz yaptınız mı ? Yaptım çünkü kesinlikle haksız olması gerekiyordu,haklı olma ihtimaline dayanamazdım.
Valetta Bayan Üye 28 Haz 2012 #6 ---> Hiç birisine ya da birilerine yargısız infaz yaptınız mı ? Evet yaptım bazılarında haklı çıktım bazılarında da utanan ben oldum
---> Hiç birisine ya da birilerine yargısız infaz yaptınız mı ? Evet yaptım bazılarında haklı çıktım bazılarında da utanan ben oldum
Silencio Kayıtlı Üye 2 Tem 2012 #7 ---> Hiç birisine ya da birilerine yargısız infaz yaptınız mı ? evet galiba...
duyguMuhtar Bayan Üye 10 Tem 2012 #8 ---> Hiç birisine ya da birilerine yargısız infaz yaptınız mı ? Yaptım .
'hayaL Bayan Üye 10 Tem 2012 #9 ---> Hiç birisine ya da birilerine yargısız infaz yaptınız mı ? Yaptım galiba
buğlem Bayan Üye 10 Tem 2012 #10 ---> Hiç birisine ya da birilerine yargısız infaz yaptınız mı ? evet
quLDeniz Bayan Üye 10 Tem 2012 #11 ---> Hiç birisine ya da birilerine yargısız infaz yaptınız mı ? Yaptım
G Gökbörü Kayıtlı Üye 3 Kas 2013 #12 ---> Hiç birisine ya da birilerine yargısız infaz yaptınız mı ? yaptım
yesil83 Bayan Üye 3 Kas 2013 #13 ---> Hiç birisine ya da birilerine yargısız infaz yaptınız mı ? Nisanlima SIKca yapiyorm maalesef.. Baskalarina cok yapmadim. Hatirlamiyorum yaptimsada.
---> Hiç birisine ya da birilerine yargısız infaz yaptınız mı ? Nisanlima SIKca yapiyorm maalesef.. Baskalarina cok yapmadim. Hatirlamiyorum yaptimsada.
Silencio Kayıtlı Üye 4 Kas 2013 #14 ---> Hiç birisine ya da birilerine yargısız infaz yaptınız mı ? Hayır
N Nuyageva Bayan Üye 23 Eyl 2015 #15 ---> Hiç birisine ya da birilerine yargısız infaz yaptınız mı ? Yaptim ama gönül almayida bildim.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 2 Eki 2015 #16 ---> Hiç birisine ya da birilerine yargısız infaz yaptınız mı ? Hatırlamıyorum.
N Nuyageva Bayan Üye 28 Kas 2015 #17 ---> Hiç birisine ya da birilerine yargısız infaz yaptınız mı ? Yapiyorum cokca buara.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 3 Ara 2015 #18 ---> Hiç Birisine ya da Birilerine Yargısız İnfaz Yaptınız mı ? Yaptım
BadMatmazel توغبه Prenses 3 Ara 2015 #19 ---> Hiç Birisine ya da Birilerine Yargısız İnfaz Yaptınız mı ? Yapmam, bana da yapılmasını istemediğim için
---> Hiç Birisine ya da Birilerine Yargısız İnfaz Yaptınız mı ? Yapmam, bana da yapılmasını istemediğim için
M Moreas Bayan Üye 17 Ocak 2016 #20 ---> Hiç Birisine ya da Birilerine Yargısız İnfaz Yaptınız mı ? Özgürê yapmıştım bi sebepten de geçti sonrasında
---> Hiç Birisine ya da Birilerine Yargısız İnfaz Yaptınız mı ? Özgürê yapmıştım bi sebepten de geçti sonrasında