BeBeTo-10
Bayan Üye
Arkadaşlar bu piyesi(piyes diemi yazılıyo bilmiomYılmaz ERDOĞAN yazmış okudum ve eğlenceli geldi sizlede paylaşayım dedim...
Hezarfen Ahmet odasında çizim yapmaktadır.
KARISI:Ahmeeeet!Ahmeeet!Boyun devrilsin inşallah,biran önce ölmeni allahtan niyaz ederim!
Ahmet:Ne var hatun ne bağrıyorsun yine?
KARISI:Yine kanatlanmışsın!
Ahmet:Evet ne olmuş?
KARISI:Ne mi olmuş?hahah evde ekmek yok senin uğraştığın şeye bak anlasana bende diğer kadınlar gibi bir elim yağda bir elim balda olsun istiyorum.Popüler olmak istiyorum anlsana be adam.
Ahmet:****** mısın be kadın!
KARISI:A aaaa bi de hakaret işitiyoruz.
Ahmet:Herşeyi hesapladım yarın Galata kulesinden havalanıyorum.
KARISI:Galata kulesinden?
Ahmet:Galata kulesinden Üsküdara.
KARISI:Adam sen ****** mısın.Otur oturduğun yerde!
Ahmet:Yani kadın bazen haddinden fazla *****laşıyorsun.Her şeyi hesapladım diyorum.Uçmayı başarırsam tarihe geçeceğim diyorum.Bütün ansiklopedilerde resmim olacak altınada altın harflerle:HEZARFEN AHMET ÇELEBİ diye yazacaklar.
KARISI:Bence sen kuleden tepe üstü düşeceksin,gebereceksin ve mezar taşınada: HIYARFEN AHMET ÇELEBİ yazacaklar.Allahım neden benim kocam ihracatçı değil neden benim kocam kendini helikopter zannediyor.
KARISI:He bu arada evdeki tüm eşyaları değiştirdim.
Hezarfen şaşırır.
Ahmet:Niye!Nesi vardı eşyaların?
KARISI:Eşyanın tabiatına aykırıydılar canım.Bu arada tek eşyalar olsa,evide değiştiriyoruz.
Ahmet iyice şaşırır.
Ahmet:O,o,o niye!!
KARISI:Vallahi ev sahibi evden çıkın diyor.Kazıklı voyvoda oğlunu sınırdışı ettirmiş. oğluda buraya geliyor.Bu arada bırak şu uçma işini de çocuklarına babalık yap tabi senin gibi babanın kızıda böyle yapar.
Ahmet:Ne yapar?
KARISI:Hiiiiç.
Ahmet sinirlenir.
Ahmet:Ne yapar dedim sana!!!?
KARISI:Şeyy.bizimkız birazcık hamile.
Ahmeteki babası kim?
KARISI:Evliya Çelebinin oğlu Ahmet çelebi.
Ahmeteki ne zaman evlenyorlar?
KARISI:Vallahi canım bigün çektim kenara konuştum çocukla ne dedi biliyormusun?
Ahmet:Ne dedi?
KARISI:.Bi yanlışlık oldu okey.Çağdaş ilişki yani abartmayalım ha.
Ahmet:Vay alçak v ayyy!
KARISI:He bu arada kardeşim çok sıkışıktı bütün altınlarımı ona verdim.Preveze krizini atlatsın geri ödeyecek.Annem geliyor.
En güzel haberi sona bıraktım:Baba oluyorsun ahmeeeet 13.kezz..
Ahmet ahmett dur dur ne yapıyorsun atlama at at atlama
aaa bizim herif uçmayı başardı!
+repp
Hezarfen Ahmet odasında çizim yapmaktadır.
KARISI:Ahmeeeet!Ahmeeet!Boyun devrilsin inşallah,biran önce ölmeni allahtan niyaz ederim!
Ahmet:Ne var hatun ne bağrıyorsun yine?
KARISI:Yine kanatlanmışsın!
Ahmet:Evet ne olmuş?
KARISI:Ne mi olmuş?hahah evde ekmek yok senin uğraştığın şeye bak anlasana bende diğer kadınlar gibi bir elim yağda bir elim balda olsun istiyorum.Popüler olmak istiyorum anlsana be adam.
Ahmet:****** mısın be kadın!
KARISI:A aaaa bi de hakaret işitiyoruz.
Ahmet:Herşeyi hesapladım yarın Galata kulesinden havalanıyorum.
KARISI:Galata kulesinden?
Ahmet:Galata kulesinden Üsküdara.
KARISI:Adam sen ****** mısın.Otur oturduğun yerde!
Ahmet:Yani kadın bazen haddinden fazla *****laşıyorsun.Her şeyi hesapladım diyorum.Uçmayı başarırsam tarihe geçeceğim diyorum.Bütün ansiklopedilerde resmim olacak altınada altın harflerle:HEZARFEN AHMET ÇELEBİ diye yazacaklar.
KARISI:Bence sen kuleden tepe üstü düşeceksin,gebereceksin ve mezar taşınada: HIYARFEN AHMET ÇELEBİ yazacaklar.Allahım neden benim kocam ihracatçı değil neden benim kocam kendini helikopter zannediyor.
KARISI:He bu arada evdeki tüm eşyaları değiştirdim.
Hezarfen şaşırır.
Ahmet:Niye!Nesi vardı eşyaların?
KARISI:Eşyanın tabiatına aykırıydılar canım.Bu arada tek eşyalar olsa,evide değiştiriyoruz.
Ahmet iyice şaşırır.
Ahmet:O,o,o niye!!
KARISI:Vallahi ev sahibi evden çıkın diyor.Kazıklı voyvoda oğlunu sınırdışı ettirmiş. oğluda buraya geliyor.Bu arada bırak şu uçma işini de çocuklarına babalık yap tabi senin gibi babanın kızıda böyle yapar.
Ahmet:Ne yapar?
KARISI:Hiiiiç.
Ahmet sinirlenir.
Ahmet:Ne yapar dedim sana!!!?
KARISI:Şeyy.bizimkız birazcık hamile.
Ahmeteki babası kim?
KARISI:Evliya Çelebinin oğlu Ahmet çelebi.
Ahmeteki ne zaman evlenyorlar?
KARISI:Vallahi canım bigün çektim kenara konuştum çocukla ne dedi biliyormusun?
Ahmet:Ne dedi?
KARISI:.Bi yanlışlık oldu okey.Çağdaş ilişki yani abartmayalım ha.
Ahmet:Vay alçak v ayyy!
KARISI:He bu arada kardeşim çok sıkışıktı bütün altınlarımı ona verdim.Preveze krizini atlatsın geri ödeyecek.Annem geliyor.
En güzel haberi sona bıraktım:Baba oluyorsun ahmeeeet 13.kezz..
Ahmet ahmett dur dur ne yapıyorsun atlama at at atlama
aaa bizim herif uçmayı başardı!
+repp