elit
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 30 Eki 2014 #3 ---> heyooo [MENTION=167753]ruya91[/MENTION] ufak bir yanlış anlaşılma oldu. lütfen konudaki mesaj içeriğinizi yeniden düzenleyiniz.
---> heyooo [MENTION=167753]ruya91[/MENTION] ufak bir yanlış anlaşılma oldu. lütfen konudaki mesaj içeriğinizi yeniden düzenleyiniz.
ruya91 Bayan Üye 31 Eki 2014 #5 ---> heyooo bende anlam verememştm zaten banlanınca birden girişim bi olay oldu yani ) neyse o zmn işin özü efenim burda olmak her şeye ragmen güzel olucak olmalı
---> heyooo bende anlam verememştm zaten banlanınca birden girişim bi olay oldu yani ) neyse o zmn işin özü efenim burda olmak her şeye ragmen güzel olucak olmalı
ruya91 Bayan Üye 1 Kas 2014 #12 ---> heyooo [MENTION=152813]efe61[/MENTION] yanlş anlaşılma oldu banlandım o nedenle yazdıgım yazı silindi elit olayı odur ) öyle yazıo bnde pek anlam veremedim )
---> heyooo [MENTION=152813]efe61[/MENTION] yanlş anlaşılma oldu banlandım o nedenle yazdıgım yazı silindi elit olayı odur ) öyle yazıo bnde pek anlam veremedim )
zaman93 Kayıtlı Üye 19 Kas 2014 #18 ---> heyooo sir.altan' Alıntı: bir sey anladiysam arap olayim:krzma: Genişletmek için tıkla ... Bende anlamadim banlandiysa nasil hala bu alarda ??:scratch:
---> heyooo sir.altan' Alıntı: bir sey anladiysam arap olayim:krzma: Genişletmek için tıkla ... Bende anlamadim banlandiysa nasil hala bu alarda ??:scratch:
sir.altan Kayıtlı Üye 19 Kas 2014 #19 ---> heyooo o zaman anliyanlar anlamayanlara anlatsinlar:dansa: