Heykeltraşlık ve resim atölyesi tanıtım

djekselans

Kayıtlı Üye
TOKAT - GOP ÜNİVERSİTESİ SANAT BÖLÜMÜ EĞİTİM BİLİMDALI BAŞKANI
CEM ÇALIŞ BÖLÜMÜNÜ VE SANATINI ANLATIYOR . .

---> Heykeltraşlık ve resim atölyesi tanıtım

djekselans ben de amatör seramik kursuna gitmiştim bi zaman

bu tür sanat şekilleri benimde ilgimi çekiyor . ama ben daha çok müzik kısmına yöneldim . bu video sunuculuk yaptıgım dönemden kalma bir röportajımdı . kamera arkasında bende bi yapıyım dedim bişeyler :) yok olmadı :) çok emek isteyen şey bu sanatçılık :)

bu tür sanat şekilleri benimde ilgimi çekiyor . ama ben daha çok müzik kısmına yöneldim . bu video sunuculuk yaptıgım dönemden kalma bir röportajımdı . kamera arkasında bende bi yapıyım dedim bişeyler :) yok olmadı :) çok emek isteyen şey bu sanatçılık :)

anladım sevdiğin mesleyi yapımca mutlu oluyorsun evet helkel resim çalışmaları sabır ister radyoculuk güzel meslektirben debıraktım zaten

iste bu benim ilgi alanim .. :)Resim ,Heykeltras. Egitimi olsada herkesin yapcagi bir sanat degil elbette.Guzel Sanatlar Fakultesini okumayi cok isterdim .Paylasimin icin tesekur

iste bu benim ilgi alanim .. :)Resim ,Heykeltras. Egitimi olsada herkesin yapcagi bir sanat degil elbette.Guzel Sanatlar Fakultesini okumayi cok isterdim .Paylasimin icin tesekur

rica ederim . aynen dediğiniz gibi hani eğitimle de olacak iş değil . insanın parmaklarının çok marifetli olması lazım . esnek olması lazım sadece eldede bitmiyo . pratiklik ve en önemliside hayal gücü sanırım :) eğitim sadece ikinci plan . .

rica ederim . aynen dediğiniz gibi hani eğitimle de olacak iş değil . insanın parmaklarının çok marifetli olması lazım . esnek olması lazım sadece eldede bitmiyo . pratiklik ve en önemliside hayal gücü sanırım :) eğitim sadece ikinci plan . .

Kesinlikle.

iste bu benim ilgi alanim .. :)Resim ,Heykeltras. Egitimi olsada herkesin yapcagi bir sanat degil elbette.Guzel Sanatlar Fakultesini okumayi cok isterdim .Paylasimin tesekur

[MENTION=158910]HayaList[/MENTION] bu tip çalışmalarda yapıyormusunuz yoksa sadece resim mi

[MENTION=163497]djekselans[/MENTION] yok bunu seramik bölümü yapıyordu. Biz daha çok karo boyuyoduk fırınlanıyordu. Bardaktır çinidir falan. Bi dünya şey :)

[MENTION=163497]djekselans[/MENTION] yok bunu seramik bölümü yapıyordu. Biz daha çok karo boyuyoduk fırınlanıyordu. Bardaktır çinidir falan. Bi dünya şey :)

öğrenciliğimi bitirip meslek hayatıma geçtiğim zaman sosyal aktivite olarak sizin sanatınızlada ilgilenicem :)

[MENTION=163497]djekselans[/MENTION] güzel olur el becerisi kazanırsın :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri