hettar78 & espoir dostlugu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Spy

Kayıtlı Üye

not= yasımı buyuk bılenler dogru bılıyorlar ancak eskıden bu ID abım kullanıyordu... okendını tanıtmıstı... o askere gettı artıkın ben kullanıyorum...

Son düzenleme:
ewet ,hettar78 &EsPoİR Dostlukkk... tipimiz hakkında dürüst olmak sartıyla rahat rahat yorum yapabilirsiniz :D

Son düzenleme:
wayy çk güsel olmuş.aranızda ki dostluğu sakın bozmayın kolay bulunmuo böle arkdaşlıklar.

iyi güzeL hoş FaLan FısTık...
ßu videodaki kişi ve şahısLar tamamen arkadaştır...
ki bu arkadaşlık bağı kimse arasında yoktur ...!ßu sözLer size aiT heraLde...:S KiminNN arK orTAMıNı gördün :s
ßu kAdar eminNsiNN ŞaŞırDımmm...!!!

iyi güzeL hoş FaLan FısTık...
ßu videodaki kişi ve şahısLar tamamen arkadaştır...
ki bu arkadaşlık bağı kimse arasında yoktur ...!ßu sözLer size aiT heraLde...:S KiminNN arK orTAMıNı gördün :s
ßu kAdar eminNsiNN ŞaŞırDımmm...!!!

oradakı resımler sadece okul ortamı :D
baska ortamlardakı Resımlerı koymamız ayıp kacardı koymadık...

hem dostuz dostluguma guvenıyoruz fasa füsadan bır kac arkdas dan da oteyız bız (lafım forumdan dısarı forumdakı eskı dostluklar bızımkınınde ılerısınde danger ozkan crazy_junıor gb:D )
11 senedır aynı sırayı aynı kalemı paylasıtk yerı geldıgınde bır sımıtı paylastık yerı geldıgınde 4 ÜmÜz bır olup tek bırsey ıcın bırlestık ama bu kadar senedir ogrendıgım tek sey DOSTLUGUN NE DEMEK OLDUGU
bizde kendı capımızda dostluk anlayısımız war:D

Son düzenleme:
oradakı resımler sadece okul ortamı :D
baska ortamlardakı Resımlerı koymamız ayıp kacardı koymadık...
hem dostuz dostluguma guvenıyoruz fasa füsadan bır kac arkdas dan da oteyız bız (lafım meclısden dısarı)
11 senedır aynı sırayı aynı kalemı paylasıtk yerı geldıgınde bır sımıtı paylastık yerı geldıgınde 4 ÜmÜz bır olup tek bırsey ıcın bırlestık ama bu kadar senedir ogrendıgım tek sey DOSTLUGUN NE DEMEK OLDUGU

o Faso fiSo ArKaDaşLığı yaz ßaKayım buraYa...!
Söz MecListen Dışarıysa NedenNN buraya YazIYon!
ßeN saNA ne DEdim seN bana ne Diyonn...!
Sen HAnGi aRk ortamını gördünde bu şekiLde ßaŞKa aRKadaŞ ortaMLarındaN haßerCisin deMeK isTedİmm...
AÇtım biraz daHA demek iStediĞiM şeyi...!
SöLe ßaKayım kim o FaSo FisO ArkadaŞlık kimin...!

yaw sen neden ustune alınıyorsun hemen :s ben ole ortaya konustum :S maksat felsefı akım yapmak... ne celallenıon :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri