HESK Help Desk Software 2.0

Fearless_TR

Kayıtlı Üye
Kısıtlamalar :
Uyarılar :
HESK; Php kodlama diliyle yazılmış, oldukça sade, kullanımı rahat, anlaşılır ve hızlı bir Script’tir.

HESK Help desk software; Türkçe anlamı "Yardım Masası Yazılımı" demektir. Bir çoğumuzun internet sitelerinde gördüğü, genellikle alışveriş sitelerinin, web hizmeti veren sitelerin başta gelmek üzere birçok sitenin benzerlerini kullandığı bir soru cevap sistemidir.

Web tasarımı ile uğraşan veya kendi web sitesi olanlarımızın bildiği gibi, ziyaretçilerimizin veya sitemizden alışveriş yaptırıyorsak müşterilerimizin bize ulaşması esnasında birçok sorun çıkabiliyor. Yaptığımız iletişim formları hosting ve benzeri problemler nedeniyle bazen e-posta adresimize gelmeyebiliyor. Ya da çoğu zaman her müşteriye aynı cevapları vermekten, tekrar tekrar aynı şeyleri yazmaktan sıkılmaktayız.

Bu sebeple HESK gibi birçok "Help Desk" yani "Yardım Masası" programı, scripti ve web üzerinde çalışan online sistemler oluşturulmuştur. Bu programlar veya sistemler sayesinde site yöneticileri veya hizmet verenlerinin işleri oldukça kolaylaşmakta, sorulan sorular ve verilen cevaplar bir veri bütünlüğü oluşturarak zamanla sunucu ve hizmet kalitesinin geliştirilmesine de katkıda bulunmaktadır.

Yardım Masası hakkındaki bilgilendirici bölümümüzden sonra HESK'i size tanıtmaya geçelim.

Hesk'in birçok özelliği olmakla beraber, kısaca öne çıkan marifetlerini yazalım :

Müşteri Sayfaları Özellikleri :

Müşteri Sayfası oldukça sade ve anlaşılabilir.

Müşteri Sayfasından Yeni Soru Kaydı yapılabilir.

Yapılan Soru Kayıtlarına Takip Numarası verilerek daha sonra kolay ulaşılması sağlanmış.

Müşteri Sayfasından Kayıtlı Sorunun Takip numarası unutulmuşsa e-posta adresine gönderilmesi istenebilir.

Müşteri E-Posta adreslerinin kötü amaçlı kullanımını bildirmek amacıyla, soru kaydı yapıldığında kayıtta yazılan e-posta adresine bilgilendirme mesajı gönderilir.

Müşteri Sayfasından Soru Kaydı yaparken spam botlar yani kötü niyetli form dolduruculara karşı Güvenlik Resmi mevcuttur.

Download

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri