--->: HerŞeyİn Kurali Vardir.aŞkinda Sevgİnİnde.herkeste Uymak Zorundadir..mutluluk İÇİn ..

Dark_GirL

Bayan Üye
Son aylarda öyle şeyler yaşadım ki... bilmiyorum pişmanmıyım değilmiyim .. ama pişman olacağımı sanmıyorum kendi kararlarımla oldu .. önce sustum çok sustum herkes diyordu bana o adam olmaz o hep öyle ama sabırlı olduğumu bilmiyorlardı .. sonra sabrımı da denediler .. bu kez de o çok sabırlı biri dediler .. hala susuyordum .. biri de beni sevdiğini söylüyordu .. bende ona karşı boş değildim.. ve başkalarına hep beni allatıyordu .. o beni seviyor o beni seviyor.. sonra .. kötü olarak anlatmaya başladı .. sözleri o kadar ağırdı ki.. dayanamak çok güçtü ama sabırlıydım.. sabırlı olmam gerekiyordu dayandım.. işte.. zaman böyle geçiyordu.. hep üzerime geliyordu .. bense susuyordum lafları artmıştı artık dayanılmaz olmuştu.. ve kötü biri olduğumu düşünüyor ve kötü biri olarak anlatmaya başlamıştı.. ama bilmiyordu onu sevmesem izin vermezdim. ona değer vermesem bu şekilde .. dinlemezdi onu kimse .. ama bilmiyordu onu koruduğumu ama .. o hep .. konuşuyordu zarar veriyordu .. bi daha bi daha .. ve yalanlar vardı milyonlarca .. yalanları nasıl affedebilceğimi düşünürken .. beni aldatıyordu . ve dünyam yıkılmıştı ben vazgeçmiştim artık ondan.. söz vermiştim kendime .. asla beni biri aldatmayacaktı .. sevmeyecektim ben ... bu yüzden sevmekten korkuyordum uzak duruyordum.. olmasın istiyordum .. ama yine de olmuştu işte.. ben aşık olmuştum en çok korktuğum ama kaçmayı bi türlü başaramadığım şeyi yapmıştım .. ve aldatılmıştım .. yalanlarda cabası... allah ım neden dedim.. hani varya insan neden korkarsa o başına gelirmiş.. bende de bundandı galiba.. ama olsun dedim.. ve kendime yeni bi dünya kurmaya karar verdim.. sakın yalnış anlama .. kaç aydır düşünüyorum biliyor musun . senden vazgeçmiştim aldattığından sonra .. ondan verdiklerim şanstı sadece ve senin yapamayacağını bildiğim için hiç seni düşünmedim hayatımda .. yeni bi hayattı .. ve kimler olmalı bu hayatımda die çok düşündüm.. sınıf bu arada üzerime üzerime geliyordu bende ise artık sabır kalmamıştı .. dayanamıyordum.. artık konuşma zamanı gelmişti.. ve konuşmaya başladım .. içimde çok fazla zehir olduğunu hissettim başta .. onlar içimde kalamazdı .. akıtmam gerekiyordu .. saçmam gerekiyordu .. belki de zarar vermem .. yapmak zorundaydım.. senin bana çektirdiklerini ve en önemlisi yalanlarını sana ödetmem gerekiyordu .. sonra düşündüm.. bu kız nasıl olsa bedel ödeme meraklısı .. kolay bi şey sanıyor .. ona bedel ödemeyi.. ve affetdipte beni pişman etmelerinin bedelini ödettim .. beni aldatmanın bedelini ödedin.. ve hayatımda yerin olmamalı diyorum .. ama arkadaş olabiliriz diyorum çünkü..benle devam edersen.. o iddia .. ve yalanlarınla yüzleşmek zorunda kalırsın.. sözlerimi de tutmamıştın.. şunu da söylemek istiyorum.. sen bi çocuksun .. küçük ufak bi çocuk ben sana hayatı öğretirsem.. yaşayamaya bilirsin.. öfkem aşkım kadar büyük.. sen daha yarısını bile görmedin.. arkadaşım çocukluğunda yaşanılandan olaylardandır dio .. galiba.. ewet .. ben acımayı bilmem ..

ne bileyim ya senden bi aşık olmaz ki.. ben çok aşık gördüm.. onlar sevdikleriyle olmak isterlerdi.. onun yanında olmak ... ne bileyim.. ve ona karşı iyi düşünürlerdi.. onu tanımaya çalışırdı... ama sende ben bu tür hiç bir şey göremedim .. ne bileyim.. sen aşkı pikniğe gitmek sinemaya gitmek olarak gördün.. ama ben tamamen farklıydı ... ne bileyim .. okulda ben kalıp senin sinemaya gitmen kadar kötü bi şeyi daha önce yaşamamıştım .. beni seviyordun ama bensiz olmak sana zevk veriyor gibiydi.. bana zarar vermek sana zevk verir gibiydi.. ve herkesi herşeyi karıştırıyordun .. ilişkimeze hiç kimsenin karışmaya hakkı yokken .. sen .. herşeyi anlatıyordun .. ellerini tutmak istemiştim .. bi zaman ama düşündüm.. şimdi bu kız gidip yine anlatacak boşver .. sevilmeye değecek biri olamaz o demiştim .. ne bileyim.. gizlilik istemiştim .. özel hayat istemiştim.. hiç gizlimiz olmadı biliyor musun bunu .. olanlarda senin yalanların olmadı mı .. sadece senin yalanların.. sen hazır olduğuna emin misin .. ben sanmıyorum.. senin karakterinde eksiklikler var .. sen değer vermesini bilmiyorsun.. kurallarımın sorunların olduğunu biliyorsun .. ama ben o kurallar olmadan mutlu olamam biliyor musun ..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri