Herkeze iyi akşamlar diliyorum yeni üyelerdenim(:(:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar ben Ayten adlı özel eğitimciyim Şimdi yazacağım yazılarım biraz uzun olabilir ama okursanız çok sevinirim inanmayabilirsiniz belki ama hepsi gerçektir ve hepsi doğrudur hiç bir yalan yoktur.Benim öğrencilerimden olan Melissa Pkkalı bir kızdır gizli örgütlere üyeymiş Cumhurbaşbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a suikat düzenlemek istiyormuş.Melissa Işid denilen örgüte de katılmak istiyormuş.Işidli araplarla Komşusu Zeynep isimli ve Zeynep isimli komşusunun iki kızı Melis ve Neslihan ve kocası Süleyman ile anlaşmış.Işide alınmma ihtimali çok yüksekmiş.Komşusu Zeynep de Işidli imiş ama Işidin bulunduğu ülkeye gitmemiş ama gidicekmiş.Melissa bilgisayarına 100 tane çocuk *****su indirmiş ama polisler ıp adresimi tespit ederlerse bilgisayarımdaki çocuk *****larını görürler diye silmiş.Ergenekona küfürler etmiş bazı forum sitelerinde ama silmişler bütün mesajlarını.Kednsi Pkk yandaşıymış ve Işid yandaşıymış ve gizli örgütlerin yandaşıymış.Ülkemize Atatürk'e Cumhurbaşbakanımıza Başbakanımıza Üst Düzey Devlet adamlarına Polislerimize Jandarmalarımıza vatandaşlarımıza küfürler etmiş ve savcılığa vermişler bunu.Erkek kardeşi Mustafa'nın bazı videolarını çekip mail yoluyla çocuk ***** sitelerinin kurucularına o videoları göndermiş onlarda Mustafa'nın o videolarını kendi web sitelerine koymuşlar.Melissa vatan haini olucakmış.Kendisi kürtlere ve PKKaya ve gizli terör örgütlerine destek vercekmiş.Kendisi çok tehlikeli olucakmış Türkiye için ve vatandaşlarımız için ülkemize gizli örgütlerle anlaşarak terörü getiricekmiş gizli yollarla ve Savcı Kirazın öldürülmesinde onun çok büyük bir rolü varmış o öldürmüş Savcı Kirazı öldüren kişileri adliyeye o göndermiş ve içi çok rahatmış.Çok mutluyum Savcı Kiraz öldürüldü diye ilk defa bir insanın canına kıydım dedi.
Kendisi neden bana bunları anlattı çünkü onu çok sevdiğimden dolayı onu Polislerimize ve Jandarmalarımıza anlatmam diye ve hapse girmesine gönlüm razı olmaz diyede ve hapse girerse çok üzülürüm diye bana bunları anlattı.Böyle sanıyormuş kendisi.Ama ben bu kızı şikayet etmek istiyorum sizlere de herkeze bu kızın nasıl bir düşman olduğunu nasıl bir insan olduğunu sizlere yazılarımla göstermek istedim.

Son düzenleme:
---> Herkeze iyi akşamlar diliyorum yeni üyelerdenim:):)

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

abla şunları ip adresinden engele ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri