Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı]{GüNCeL} Siper al.. Ateeeş :p xD xD
Eda_Lı Banned 1 Ağu 2010 #1 Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı]{GüNCeL} Siper al.. Ateeeş xD xD Son düzenleme: 2 Eyl 2010
BravehearTs Kayıtlı Üye 1 Ağu 2010 #2 ---> Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı] Güzelsiniz tebrkler Allah sevdiğinize bağışlasın
---> Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı] Güzelsiniz tebrkler Allah sevdiğinize bağışlasın
' T!p!Kk~ßéL@ ' Banned 1 Ağu 2010 #3 ---> Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı] Çok tatLısın Yha... aLLAh SévDiqiNé ßağışLAsın...
---> Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı] Çok tatLısın Yha... aLLAh SévDiqiNé ßağışLAsın...
Eda_Lı Banned 1 Ağu 2010 #4 ---> Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı] teşekür ederim... Amin cümlemizi Sevdiğine bağaşlasın Rabbim LqMania' Alıntı: Güzelsiniz tebrkler Allah sevdiğinize bağışlasın Genişletmek için tıkla ... tebriği ne için kazandığımı merak ettim bak
---> Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı] teşekür ederim... Amin cümlemizi Sevdiğine bağaşlasın Rabbim LqMania' Alıntı: Güzelsiniz tebrkler Allah sevdiğinize bağışlasın Genişletmek için tıkla ... tebriği ne için kazandığımı merak ettim bak
BravehearTs Kayıtlı Üye 1 Ağu 2010 #5 ---> Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı] güzelsiniz deyince biraz resmiyet gibi oluyor aklıma tebrik etmek geliyor biraz saçma ama idare et beni ben doldurmim sayfanı boş şeylerle A.sb tekrar
---> Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı] güzelsiniz deyince biraz resmiyet gibi oluyor aklıma tebrik etmek geliyor biraz saçma ama idare et beni ben doldurmim sayfanı boş şeylerle A.sb tekrar
Eda_Lı Banned 1 Ağu 2010 #6 ---> Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı] hmm peki tmm anladım seni... tekrar teşekkür ederim o sizin gözlerinizin güzelliği=) yok estafurullah ne boşu yha =))
---> Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı] hmm peki tmm anladım seni... tekrar teşekkür ederim o sizin gözlerinizin güzelliği=) yok estafurullah ne boşu yha =))
aÇeLya Bayan Üye 1 Ağu 2010 #7 ---> Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı] Çok tatLısın güzeLsin ws ALLah sewdiğine ßağışLasın cnm =)
---> Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı] Çok tatLısın güzeLsin ws ALLah sewdiğine ßağışLasın cnm =)
Eda_Lı Banned 1 Ağu 2010 #8 ---> Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı] =)) tşklr
Deathalone Banned 1 Ağu 2010 #9 ---> Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı] a.s.b arkdsm gzl resmlr
Eda_Lı Banned 1 Ağu 2010 #10 ---> Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı] amin... teşekkür ederim =)
FoX Kayıtlı Üye 1 Ağu 2010 #11 ---> Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı] a.s.b güzel kareler
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 1 Ağu 2010 #12 ---> Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı] ŞekerSiniz a.S.b ( :
Eda_Lı Banned 1 Ağu 2010 #13 ---> Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı] teşekkür ederim =) Son düzenleme: 1 Ağu 2010
-CaMBaZ- Banned 1 Ağu 2010 #14 ---> Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı] tatLısınz (
Eda_Lı Banned 1 Ağu 2010 #15 ---> Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı] teşekkür ederim =)
ashli Bayan Üye 1 Ağu 2010 #16 ---> Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı] Çok tatlısın cnm Allah gönlüne göre versin (
---> Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı] Çok tatlısın cnm Allah gönlüne göre versin (
Eda_Lı Banned 1 Ağu 2010 #17 ---> Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı] çok teşekür ederim =) amin Allah cümlemizin gönlüne göre versin =)
---> Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı] çok teşekür ederim =) amin Allah cümlemizin gönlüne göre versin =)
T Tommy_ Kayıtlı Üye 1 Ağu 2010 #18 ---> Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı] Güzelsin a.s.b
Eda_Lı Banned 1 Ağu 2010 #19 ---> Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı] teşekkür ederim
mr.monk Kayıtlı Üye 12 Ağu 2010 #20 ---> Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı] yemeni bağlamış telli başına zülüfleri düşmüş hilal kaşına henüz girmiş on üç on dört yaşına edalı işveli köylü güzeli Son düzenleme: 12 Ağu 2010
---> Herkez tanıtmış kendini bende eksik kalmayım dedim =) [Eda_Lı] yemeni bağlamış telli başına zülüfleri düşmüş hilal kaşına henüz girmiş on üç on dört yaşına edalı işveli köylü güzeli