Herkesin Okumasını ve Yorum Yapmasını İstiyorum

Tarquin

Kayıtlı Üye
Lütfen Hepsini Okuyunuz!!!

Arkadaşlar şimdiden söyleyim bu yazı tamamen gerçektir ve kendim bu olayı yaşadım.Bildiğiniz üzere ülkemiz çok pis sapıkça şeylere doğru sürüklenmekte...Bundan hepimiz(veya bir çoğumuz)iğreniyoruz ve bu olayların artık son bulmasını istiyoruz.Şimdi ben olaya geçeyim.

Geçen gün akrabalarımızın düğününe gitmiştik.Oradaki gelin çok güzel sırtı beline kadar açık bir elbise giymişti.Gerçekten çok güzel görünüyordu.İşte düğün oldu güle oynaya evimize gittik herkes dağaldı.Akşam yattığımda rüyamda o gelini gördüm cehennem gibi bir yerdeydik.Tamamen aynı biçimde aynı kıyafet içerisinde onun sırtına "U" şeklinde çok kızgın demir bastırıp çekiyorlardı.Kadının çığlıkları da bu korkunç rüyanın arka fonu gibiydi.Kadının bütün sırtı kızgın demirle bastırılmıştı.

Sonuç:Bu olaydan çıkarılacak sonuç o kadın gibi giyinen insanlara ve benim gibi "ah ne kadar güzel giyinmiş"diyenleredir.Asla ve asla öyle açık kıyafetler giymeyin.Bu söylediklerimin hepsi tavsiyedir.Başı açıklar başınızı kapatın,mini etek vs. giyenler uzun kıyafetler giymeye başlayın.Başını kapatmak istemeyenler size şöyle bir güzel söz söyleyeyim.Sıcak yaz gününde başınız kapalı ve siz çok terlediniz o kadar terlediniz ki artık tamamen üstünüzü çıkartmak istiyorsunuz sizin o ter damlalarınız varya size o işkence veren ter damlaları mahşer anında dirildiğinizde cehennemin ateşini söndürecektir.Bunun hakkında ilgili yerlerden hadislere bakabilirsiniz.Bunlar tavsiyedir yaparsanız 2 dünyada da kazanırsınız eğer yapmassanız Allah size rahmet eylesin...

Yazının tamamını kendim yazdım hiç bir yerden alıntı yoktur.

---> Herkesin Okumasını ve Yorum Yapmasını İstiyorum

Tşkler Sessizlik ..

Etege Karsıyız Zaten ;)

Yani doğru.. Ama insanlar zevklerinden vazgeçemiyolar pek..

güzel,faydalı bir paylaşım.elimden geldiğince dikkat ederim sağolasın.

Güzel haklısın Kardeşim acık giyip ne anlıyorlar anlamış değilm Tarzmı istiyolar öylede cok iyi tarz Olur

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri