Herkesin jean'sel tercihi farklı

DesoLate

Kayıtlı Üye
Üç ünlü güzel Burcu Esmersoy, Nefise Karatay ve Pelin Batu, hemen herkes gibi jean'den vazgeçemiyor. Üç güzelin ortak noktası ise desenli, parlak ve abartılı modelleri hiç sevmemeleri
Zamansızlığıyla her daim favori olmayı başaran 'jean', bu sezonun da flaş trendi. Rahatlığı ve sportif şıklığı ön planda tutanlar, jean'e tutkuyla bağlı. Bu tutkunlar arasında Burcu Esmersoy, Nefise Karatay ve Pelin Batu da bulunuyor. Ünlü isimler bu rahat giysiyi nasıl kullanmayı sevdiklerini InStyle'a anlattı...

BURCU ESMERSOY
DESENLİ GİYMEM

Ekranların güzel yüzü, başarılı spor spikeri Burcu Esmersoy, kendine yakışan bir model bulduğunda aynı jean'den iki tane daha alarak yedekliyor.
radioBullet.jpg
Desenli, boncuklu ve payetli jean'leri asla giymem. Jean benim için rahatlığından dolayı bir tercih sebebi, dolayısıyla desenli bir model beni bu rahatlık kavr******* uzaklaştıracaktır.
radioBullet.jpg
Favori jean kombinim; jean ve beyaz tişörttür tabii ki... Her yere giderken giyilebilir. Bazen bir mont, bazen şık bir ceketle, aksesuvarlarla, bazen de deri bir ceketle kombine edip, gündüz ve gece rahatlıkla kullanabilirsiniz.
radioBullet.jpg
Belli bir marka merakım yok ama beni hiç yanıltmayan ve vücuduma uygun olanlar, genelde J-Brand ve Ralph Lauren.
radioBullet.jpg
Sezonun modası olan jean çantalardan alacağımı sanmıyorum ama jean gömleğim var.

NEFİSE KARATAY
ASLA ŞALVAR MODEL OLMAZ

Nefise Karatay, jean'i kombinlemeyi seviyor.
radioBullet.jpg
Asla şalvar modeli jean giymem. Bence sakil görünüyor. Demode ve çirkin buluyorum.
radioBullet.jpg
Favori jean kombinim; klasik kesimli bir jean pantolon ve şık bir bluz veya beyaz tişört. Üstüne deri ceket olabilir. Altına topuklu şık stiletto'lar giyerim.
radioBullet.jpg
Baştan ayağa jean kombinleri pek sevmiyorum. Moda diye giyinmeyi sevmem; kendimi rahat hissetmeliyim. Kısa jean ceket veya etek olabilir...

PELİN BATU
18'İME KADAR HİÇ GİYMEDİM
Pelin Batu, sade ve iddiasız jean'leri giyiyor.
radioBullet.jpg
Parlak taşlı, süslemeli jean'lerden hiç haz etmiyorum. Bana, 80'lerin sakilliğini hatırlatıyor. Zaten 18 yaşıma kadar jean giymedim.
radioBullet.jpg
En sevdiğim kombinasyonlar, eski ve yeniyi karıştırmakla oluyor. Jean'in üstüne dantelli bir gömlek, kadife bir ceket ya da saten bir büstiyer çok iyi gidiyor.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri