slm aranıza yeni katıldım çömez hesabı :21: ben Ethem yaş 16 meslek:ev oğlanı(öğrenci):)
C cash_flow Kayıtlı Üye 7 Eyl 2007 #1 slm aranıza yeni katıldım çömez hesabı :21: ben Ethem yaş 16 meslek:ev oğlanı(öğrenci)
Bisquitte* Bayan Üye 7 Eyl 2007 #6 [email protected] BöLe msn WarSa WeRebLrsN Eğer YOksa YASAKTIR ... !
-oZKan- Ceo Admin 7 Eyl 2007 #10 h.g. ama kucuk bır uyarı msn verme yada ısteme yanı bayanları rahatsız edıcek davranıslarda bulunma daha sımdı uye oldun msn ıstemısın .. neyse hoşgeldın
h.g. ama kucuk bır uyarı msn verme yada ısteme yanı bayanları rahatsız edıcek davranıslarda bulunma daha sımdı uye oldun msn ıstemısın .. neyse hoşgeldın
C cash_flow Kayıtlı Üye 8 Eyl 2007 #11 Ooooooooo admin bey kızlarımı koruyoruz sana herhangi bir şikayet geldimi kızlardan gelirse yazarsın hb bu arada
Ooooooooo admin bey kızlarımı koruyoruz sana herhangi bir şikayet geldimi kızlardan gelirse yazarsın hb bu arada
-oZKan- Ceo Admin 8 Eyl 2007 #12 şikayet gelmez bana cunku olayı o duruma getırmem yerınde olsam bana cvp vermezdım ..
C cash_flow Kayıtlı Üye 8 Eyl 2007 #13 Versem ne olur. Banlarmısın? Unutmaki bnm kaybedeceğim birşey yok. Msn istememi uygun bulduyorsan admin panelinden mesaj gönderimini aç. Bende arkadaşlarıma özel mesaj göndereyim...
Versem ne olur. Banlarmısın? Unutmaki bnm kaybedeceğim birşey yok. Msn istememi uygun bulduyorsan admin panelinden mesaj gönderimini aç. Bende arkadaşlarıma özel mesaj göndereyim...
Mr.TyLér || Kayıtlı Üye 8 Eyl 2007 #14 Aramıza Hos GeLdin Ozkan Sadece Bi Uyarıda BuLundu İyi ForumLar..
-oZKan- Ceo Admin 8 Eyl 2007 #17 bebe lerle ugrasıyoruz yaa ... yasına verıyorum .. bakalım haggımız kaybeder bana akıl verıo yha konu locked uye banned .
bebe lerle ugrasıyoruz yaa ... yasına verıyorum .. bakalım haggımız kaybeder bana akıl verıo yha konu locked uye banned .