'Herkes Trabzonsporludur !'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karagümrük

Kayıtlı Üye
Sadri Şener, Trabzon'da Trabzonspor'un din gibi bir şey olduğunu söyledi.

Sadri Şener, “Trabzon şehrinde herkes Trabzonsporludur. Kimseye soramazsınız ’hangi takımı tutuyorsunuz’ diye. Bizim orada Trabzonspor din gibi bir şeydir. 80 yaşındaki bir teyze bile takımı sayar” diye konuştu

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, “Eğer önümüzdeki 4 maçı da alırsak ve ikinci devreye böyle girersek, şampiyon olduk anlamına gelmez ama büyük avantaj yakaladığımız anlamına gelir” dedi.

Bursaspor’un geçen sene şampiyon olmasında en büyük etkenlerden biri olduklarını anımsatan Şener, “Ama Avrupa kupaları çok ayrı bir şey. Bir de o konuda Bursaspor’un tecrübesi az. Ama tabii bu tecrübe 1 yılda olmuyor. Yıllar içinde çok sık gidersen yukarıya çıkabiliyorsun. Umarım Bursaspor’da önümüzdeki yıllarda bu açığını kapatır” ifadesini kullandı.

Trabzonspor’un çok farklı bir kulüp olduğuna işaret eden Şener, şöyle konuştu:
“41 senedir 1. ligdeyiz. Hep şampiyonluğa oynadık. Değişik bir format Trabzonspor. Trabzon şehrinde herkes Trabzonsporludur. Kimseye soramazsınız ’hangi takımı tutuyorsunuz’ diye. Bizim orada Trabzonspor din gibi bir şeydir. 80 yaşındaki bir teyzeye bile sorsan aşağı yukarı takımı sayar. Şehir küçüktür ama ismi büyüktür. İdare edilmesi çok zor bir kulüptür. Trabzon’da Türk futbolu geriye gitmiyor, bana göre ileriye gidiyor. Bana göre son 20 yılın en iyi takımına sahibiz şu an. İnşallah daha da iyi olur.”

Ceyhun ve Engin kritik

Bordo-mavili ekip dün öğleden sonra THY’ye ait özel uçakla Gaziantep’e gitti. Sakatlığı devam eden Glowacki ile Tayfun Cora ve Bora’nın bulunmadığı kafilede 20 futbolcu yer aldı. Kadroda bulunan ancak hafif sakat olan Engin ve Ceyhun’un durumunun maç öncesi belli olacağı açıklandı.

Bu arada Trabzonspor Süper Lig’de 4 sezondur Gaziantepspor deplasmanında kazanamıyor. Son 4 maçta 2 beraberlik 2 yenilgi alan bordo-maviiler, rakibi ile oynadığı son 6 resmi maçta da galip gelemedi.

Milliyet

---> 'Herkes Trabzonsporludur !'

Sadri Şener “Trabzon şehrinde herkes Trabzonsporludur. Kimseye soramazsınız ’hangi takımı tutuyorsunuz’ diye. Bizim orada Trabzonspor din gibi bir şeydir. 80 yaşındaki bir teyze bile takımı sayar” diye konuştu

sunun dısna çıkan sayılı kişiler vardır onlara bisey demiyorum (;

20'ye Yakın Trabzonlu Arkadaşım Var.. Birkaç Tanesi Hariç Neredeyse Hepsi Ya Galatasarayı Yada Fenerbahçeyi Tutuyor :) Sayın Şener Yanlış 1 Tespit Yapmış Gibi...

20'ye Yakın Trabzonlu Arkadaşım Var.. Birkaç Tanesi Hariç Neredeyse Hepsi Ya Galatasarayı Yada Fenerbahçeyi Tutuyor :) Sayın Şener Yanlış 1 Tespit Yapmış Gibi...

çıkıyo abi arada büyük şehir düşkünü yada baska bise.
burda trabzon asşkı var .

Trabzonlu olup da başka takımı tutan hemşerilerimin çoğu Trabzondan belirli nedenlerden dolayı göç eden ailelerin çocuklarıdır malesef ki başka şehirde yaşamalarında dolayı istisna olarak başka takımı tuttukları görülmüştür oyüzden tespitte bir yanlışlık yok başkanımızın da dediği gibi Trabzonda herkes Trabzonsporludur bakkalı simitçisi dolmuşcusu belediye işcisi küçük çocuklar büyük dedelerimiz nenelerimiz sabahları işe gidiyorum sabahın köründe muhabbet akşamki maçtır Trabzon aşkıyla yatar Trabzon aşkıyla kalkarız BİZDEKİ BU AŞKI KİMSE ANLAYAMAZ ANLAMAYADA ÇALIŞMASIN İSTEMİYORUM BIRAKIN BU AŞK SADECE BİZDE KALSIN BULAŞMASIN KİMSE BİZDE Kİ TS SEVGİSİNE

Esin Bu Ne Şiddet xD Tamam Yahu Birşey Demedim.. Ben Sadece Gördüğümü Söyledim.. Sakin :)

Esin Bu Ne Şiddet xD Tamam Yahu Birşey Demedim.. Ben Sadece Gördüğümü Söyledim.. Sakin :)

şiddet değil arkadaşım ama beni bilen bilir ben yine sana bişey demedim arkadaşımlar görse az bile dedin der xD bende ki ts aşkı namusdur biri laf etse azda olsa namusuma etmiş kadar olur tabi bende boş durmam lafımı esirgemem asla
sakın yanlış anlama şöyle diyim benim çevrem geniş üniversitede çalıştığım için çok diğer takımı tutan arkadaşlarım var beni hepsi bilir yanımda tsye laf etmez aynı şekilde bende herkesin tuttuğu takıma saygılıyım kötü laf etmem arada atışırız okadar burda da sen haule yazınca tutamadım kendimi napim tamam gördüğünü söyledinde işin renki başka arkadaşım genelleme yapmayalım yada bilmeden konuşmayalım kızmaysın daa xD

Yok Ben Zaten Genelleme Yapmadım.. Trabzonlu Arkadaşlarımdan Bahsettim. Hatta Onları Görünce Bende Şaşırdım xD 1 Trabzonlu'nun Trabzonspor'u Tutmamasına xD

Yok Ben Zaten Genelleme Yapmadım.. Trabzonlu Arkadaşlarımdan Bahsettim. Hatta Onları Görünce Bende Şaşırdım xD 1 Trabzonlu'nun Trabzonspor'u Tutmamasına xD

O ARKADAŞLARINA BENDEN SLM SÖYLE DEkİ TRABZONDA ESİN BACINIZDAN SELAM VAR ONLAR ANLARLAR ŞU NOTUMU DA İLET LÜTFEN TRABZONUN BAŞKA TAKIMLA MAÇI VARKEN TRABZONA KÜFÜR EDİLDİĞİNDE EĞER KANLARINA DOKUNMUYOSA VARSIN TUTSUNLAR OZAMAN BAŞKA TAKIMLARI BİŞEY DEMİYORUM

Trabzonlu olup da başka takımı tutan hemşerilerimin çoğu Trabzondan belirli nedenlerden dolayı göç eden ailelerin çocuklarıdır malesef ki başka şehirde yaşamalarında dolayı istisna olarak başka takımı tuttukları görülmüştür oyüzden tespitte bir yanlışlık yok başkanımızın da dediği gibi Trabzonda herkes Trabzonsporludur bakkalı simitçisi dolmuşcusu belediye işcisi küçük çocuklar büyük dedelerimiz nenelerimiz sabahları işe gidiyorum sabahın köründe muhabbet akşamki maçtır Trabzon aşkıyla yatar Trabzon aşkıyla kalkarız BİZDEKİ BU AŞKI KİMSE ANLAYAMAZ ANLAMAYADA ÇALIŞMASIN İSTEMİYORUM BIRAKIN BU AŞK SADECE BİZDE KALSIN BULAŞMASIN KİMSE BİZDE Kİ TS SEVGİSİNE

;)

sunun dısna çıkan sayılı kişiler vardır onlara bisey demiyorum (;

Her mesaj yazdığım konuda işin ne senin ?

Derdin ben olmuşum ama bu cümlenin devamınıda bilirsin ki derdinin ben olması için zamanında bir münasebetimiz olması gerekir :)

Seni ben karakterinle özdeşleşen 'şıpsevdi' nickinle tanıdım. Ts aşkınla değil. Özüne dön sen hadi yavrum

Her mesaj yazdığım konuda işin ne senin ?

Derdin ben olmuşum ama bu cümlenin devamınıda bilirsin ki derdinin ben olması için zamanında bir münasebetimiz olması gerekir :)

Seni ben karakterinle özdeşleşen 'şıpsevdi' nickinle tanıdım. Ts aşkınla değil. Özüne dön sen hadi yavrum

o nickin baska bi degeri vardı bende.artı sıpsevdi demek için iyi tanımak gerek.
trabzon cocuguyum öyle kalacagım
acaba sürekli trabzon bölümnde dolastıgın için olabilir mi ? :)
münasebetim olmadı olmazda :)

o nickin baska bi degeri vardı bende.artı sıpsevdi demek için iyi tanımak gerek.
trabzon cocuguyum öyle kalacagım
acaba sürekli trabzon bölümnde dolastıgın için olabilir mi ? :)
münasebetim olmadı olmazda :)

Farkındaysan karakterinle özdeşleşen nick dedim

Demekki iyi tanımışım seni veya sen iyi tanıtmışsın kendini

Bölümü falan bırakta zamanında bir münasebetimiz olmuş bizim (:)

Farkındaysan karakterinle özdeşleşen nick dedim

Demekki iyi tanımışım seni veya sen iyi tanıtmışsın kendini
Bölümü falan bırakta zamanında bir münasebetimiz olmuş bizim (:)

sennle sadece bu konularda konustgumu hatırlıyorum :)
ben hatırlamıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri