Herkes haddini bilecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayfatata

|~|~ GoLD üye ~|~|
Kayıtlı Üye
Kardeşim ben 32 yaşında 10 yıllık öğretmenim.Buraya 17-18 yaşındaki çocukluk devresini yeni bitirmiş gençlerden fırça yemek için girmedim. Sen forum sitesine admin olunca başın göğe mi eerdi. Ben müdür yardımcısı olmuşum ama tevazü hala önceliğimdir. Ben buraya acaba birilerine faydalı olabilir miyim diye girmiştim ama sizin derdiniz çocuk oyunları oynamakmış. Buyrun oynayın ben yokum.

ßakIn Hocam

ßen Size ßi Saygisizlik Yapmadim , Yaptiysamda Affola..

Ama ßen Size Derdimi , Sıkıntımı anLatamiyorum.

ßen Size Fırca atip ne yaptim ?? Ayrica Konusmalariniza dikkat edin Büyüksünüz Diye Terbiyemi Takinmak Istiyorum Ama Haddinizi biLin ..

ßen ßuranin Yöneticiyim Ve Forumun Gerekli Kurallari Var. Üyelerde Üye oLurken Kurallari Kabul etmis oLurlar..

Simdi Ben Üyelerimiz ßaksın iyi Vakit Gecirsin Diye Komik Resim Konusu Acmisim Ve Herkez güLmüs Ve 2 kisi Bence komik bisey yok ßunda demis.. Komik bisey yoksa Niye yorum yaziyorsun ?? Sizde demissinizki onLarın nefisi yokmu ?? Sayin Hocam ßen Resmin aLtina Ne yazmi$im Okudunuzmu Yazdıgım Aynen $u idi.
" ŞAHSEN BEN BUNLARDAN BÖYLE BİSEY BEKLEMEZDİM AMA EN NİHAYETİNDE BUNLARDA BİR ERKEK " ßen ßunu yazdıgım haLde sizin öyle bi yorum yapmaniz haLiyle bi garibime gitti. Cünki ßen oraya tartisalim bunlar nasiL bakar bi kadına dememisimki..

Neyse arkadaşım. Tartışmanın bir gereği yok. Ben zaten hatasızım demiyorum. O fotoğrafa yazdığım yorum hatalı olabilir. Benim kızdığım insanlara fırça atmanız. Bu doğru değil. Kim olursa olsun. Mesaj hoşuna gitmediyse silersin olur biter. Ben niye sildin demem. Zeten türban düzenlemesi iptal edilmiş morelimiz bozuk. Adamı devlete küstürüyorlar. Adamı isyan ettiriyorlar. Demokrasi ayaklar altına alınmış. Memlekette konuşulacak okadar şey varken mini etekli bir kıza bakan 10 erkeği tartışmak bize yakışmıyor.

oLur boyLe vakalar Hocamız ve admınlerımız ıyı ınsanlardır . onemlı olan ıcımızde halletmektır. sız en eskı uyelerımızdensınız . sorunlarda yokum demek yakısmaz burada bır aıle ısek sorunlarımızı ve sorularımızı tabıkı cozerız her ınsan hata yapar ve her taraf bu hatayı anlayısla karsılar . yıkıcı degıl yapıcı oLmalıyız .

tsk ederım yınede ıLgı ıcın . cozulmesıne sevındım sorunun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri