Her Zaman Yapılabilecek Birşey Vardır...

nones

Bayan Üye
İnsanoğlu hiç umulmadık zamanlarda dahi kendileri için veya başkaları için bir şeyler yapabilirler. Yeter ki yapabileceğine inansınlar.
Evet belki elimiz kolumuz bağlıdır belki çok uzaktayızdır belki de her şey istediğimizin tam tersi gerçekleşiyordur.
Ama bu zamanlarda bile yapılabilecek bir şeyler vardır. Önemli olan vazgeçmemektir, yapabileceğimize inanmak ve onun için çaba sarf etmektir.

Ama bizler genel olarak birazcık zorlansak ya da yaptığımız iş de ufacık bir olumsuzluk yaşasak hemen karamsarlığa kapılır ve boş veririz o işi. Bu kadar kolaydır vazgeçmek nedense bizler için.
Bu yüzden sonunu getiremeyiz birçok işin, bu yüzden hep yarım bıraktığımız bir şeyler vardır geçmişimizde.

Yaşlı adam hapisteki oğluna mektup yazar: oğlum eğer sen hapiste olmasaydın hasat zamanının yaklaştığı şu günlerde tarlamızı kazar ve ürünlerimizin yetişmesini sağlardın. Ben yaşlandığım için bunları yapamıyorum ve eksikliğini çok arıyorum.
Oğlu yaşlı babasının mektubuna cevap verir: baba kesinlikle tarlayı kazma. Çünkü ben tüm cesetleri bizim tarlaya gömdüm.
Ertesi gün tüm polisler yaşlı adamın tarlasında ki cesetleri aramaya başlarlar. Ama tüm tarlayı kazmalarına rağmen hiçbir ceset bulamazlar.
Oğlu yaşlı babasına bir mektup daha yazar: Baba şuan elimden en fazla bu kadarı gelebildi.

Bizler için önemli olan da elimizden gelenin en iyisini yapmaktır. Her ne durumda olursak olalım elimizden gelen bir şeyler vardır.
Yeter ki vazgeçmeyelim kendimiz veya başkaları için her zaman bir şeyler yapılabilir olduğunu hatırlayalım.

Erdem Özbay

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri