ashli
Bayan Üye
Bir erkek bu özellikler olmadan doğar. Hayatının yarısını bu özellikleri kazanıp hem hayatta hem de kadınlar üzerinde etkili olmak için uğraşan erkeklerin sayısı oldukça fazladır.
İşte 11 özellik
1) Yoğun bir Barmen'in ilgisini çekmek
-Yerinizi iyi seçin. Barmenin ilgisini çekebilmenin en iyi yolu onun çalıştığı kısma en yakın açıda durabilmektir. Ne kadar uzak kalırsan o kadar susarsın.
-Paranızı avucunuzda göstere göstere tutun ki olayın gidişatı sizin lehinize dönsün. Gözü size dönecektir.
-İyi bahşiş sizin bir sonraki gelişinizde daha öne çekecektir.
2) İyi bir masaj
Önce avucunuza bolca yağ sürün, ellerinizin arasında iyice ısıtarak yayın. İlk omuzlardan başlayın sonra, boyundan kollara ve parmakuçlarına kadar masajı sürdürün. Kaslarını iyice yumuşatıp gerginliği alın. Tabii nazik hareketlerle!
Kollardan sonra boyun bölgesine daireler yaparak masajı sürdürün. Çift yönlü çalışın. 40 dakika size yetecek. Vücutta dokunmadık yer bırakmayın.
3) Bir ağacı devirmek
Gerekli aletler: Elektrikli testere, koruyucu gözlükler, rahat ayakkabılar
4) Kadınlara kıyafet almak
Gerekenler: Kredi kartı, kadının giyim ölçüleri
-Yapmayın
5) Balık fileto
Gerekenler: Fileto bıçağı, eldiven
İlk adım
Balığı normal su veya deniz suyu ile durulayın. Eğer balığın derisini soymadan pişirecekseniz bıçağın kör tarafı ile kireçli kısımları alın.
İkinci adım
Balığı düz bir zemine yatırdıktan sonra sırt yüzgecinden bıçağı sokun. Sırtından kuyruğa kadar soymaya başlayın her iki tarafıda.
Üçüncü adım
Balığı yüzdükten sonra kafasını da ense tarafından koparın.
Dördüncü adım
Balığı ince parçalara ayırarak beyaz etinide harcamadan kesin.
6) 4 tarzda yumurta yapabilmek
Çırpılmış
3 yumurtayı kırıp bir kaseye koyun. Onu biraz tuz ve karabiberle 20 saniye kadar çırpın. Daha sonra ısıttığınız tavaya yağı koyun ve kısık ateşte yumurtayı ekleyin. 20 saniye içinde spatula benzeri birşeyle biraz yönünü değiştirin. Daha sonraki 20 saniyede pişti bilin.
Pişmiş
Yağlayıp yumurtalık kabında bir güzel 375 derece sıcaklıkta fırına yumurtayı verin. Fırında pişince yanında sosis, salam, domates ile servis edin.
Menemen
Yumurtanızı tavanızda bir güzel yağınızla pişirirken içine domates, biber, karabiber, tuz, hatta küçük sosisler ekleyerek bir harman yapıp sabahı daha da güzel geçirebilirsiniz.
Omlet
3-4 yumurtayı bir kabın içine kırdıktan sonra bir güzel çırpın. Daha sonra tavanızı yağla kızarttıktan sonra kısık ateşte yumurta sıvısını katılaşanakadar pişirin. İçine isterseniz ek malzeme peynir, kaşar yada patates koyabilirsiniz.
Afiyet olsun
7) Düğme dikebilmek
8) Ağlayan bir kadına yardım
8) Fotoğraflara güzel poz verebilmek
Sevdiğiniz bir resminizi bulun. Ve onun üzerinde çalışın. Kimse dümdüz kameraya bakarak güzel çıkamaz o yüzden hafif açı yaparak poz verin. Ve biraz göğsünüzü kabartın. Gülmeyi de ihmal etmeyin.
9) Ağlayan bir bebeği sakinleştirmek
Yılmadan bu işe girişmelisiniz. Bir bebek ağlamaya başladımı susturulmalıdır. Sizin yapacağınız ise onu güvenle kucağınıza almak ve huzur vermek olacak. Bebeği kendinize yakın tutun ve yürüyün. Göğsünüzün ısısını ve kalbinizin atışını ona hissetirmeniz için yaklaştırın. Yüzüne bakarak kısık bir sesle onla konuşun. Bu hareketleriniz onu rahatlatacaktır.
10) Paralel park
11) Ayakkabı boyayabilmek
İşte 11 özellik
1) Yoğun bir Barmen'in ilgisini çekmek
-Yerinizi iyi seçin. Barmenin ilgisini çekebilmenin en iyi yolu onun çalıştığı kısma en yakın açıda durabilmektir. Ne kadar uzak kalırsan o kadar susarsın.
-Paranızı avucunuzda göstere göstere tutun ki olayın gidişatı sizin lehinize dönsün. Gözü size dönecektir.
-İyi bahşiş sizin bir sonraki gelişinizde daha öne çekecektir.
2) İyi bir masaj
Önce avucunuza bolca yağ sürün, ellerinizin arasında iyice ısıtarak yayın. İlk omuzlardan başlayın sonra, boyundan kollara ve parmakuçlarına kadar masajı sürdürün. Kaslarını iyice yumuşatıp gerginliği alın. Tabii nazik hareketlerle!
Kollardan sonra boyun bölgesine daireler yaparak masajı sürdürün. Çift yönlü çalışın. 40 dakika size yetecek. Vücutta dokunmadık yer bırakmayın.
3) Bir ağacı devirmek
Gerekli aletler: Elektrikli testere, koruyucu gözlükler, rahat ayakkabılar
- Ağacın düşeceği yeri iyi hesaplayın, eğilen bir ağacı geri yerine koyamayacağınızı unutmayın. Düşeceği alanı temizleyin. İlk kesiğinizi yere paralel yapın, diğer kesikleride ağacın düşeceği tarafa doğru atın.
[*]İkinci kesiğinizi 60 derece açıyla ilk kesiğinize doğru yapın. İlk kesikle buluşana kadar çalışın.
[*]Gövdenin ters tarafına geçin. Testerenizle yere paralel 2 santimlik yüzeysel kesikler atın. Bu boşluklar ağacın istemediğiniz tarafa düşmesini sağlayacak.
[*]Dayanak noktasını bitirdikten sonra ağacınızı devirebilirsiniz. Testerenizi kapatıp kaba kuvvet kullanma sırası. Ağacı itmeye başlayın taa ki güm diye düşme sesi çıkana kadar.
4) Kadınlara kıyafet almak
Gerekenler: Kredi kartı, kadının giyim ölçüleri
-Yapmayın
5) Balık fileto
Gerekenler: Fileto bıçağı, eldiven
İlk adım
Balığı normal su veya deniz suyu ile durulayın. Eğer balığın derisini soymadan pişirecekseniz bıçağın kör tarafı ile kireçli kısımları alın.
İkinci adım
Balığı düz bir zemine yatırdıktan sonra sırt yüzgecinden bıçağı sokun. Sırtından kuyruğa kadar soymaya başlayın her iki tarafıda.
Üçüncü adım
Balığı yüzdükten sonra kafasını da ense tarafından koparın.
Dördüncü adım
Balığı ince parçalara ayırarak beyaz etinide harcamadan kesin.
6) 4 tarzda yumurta yapabilmek
Çırpılmış
3 yumurtayı kırıp bir kaseye koyun. Onu biraz tuz ve karabiberle 20 saniye kadar çırpın. Daha sonra ısıttığınız tavaya yağı koyun ve kısık ateşte yumurtayı ekleyin. 20 saniye içinde spatula benzeri birşeyle biraz yönünü değiştirin. Daha sonraki 20 saniyede pişti bilin.
Pişmiş
Yağlayıp yumurtalık kabında bir güzel 375 derece sıcaklıkta fırına yumurtayı verin. Fırında pişince yanında sosis, salam, domates ile servis edin.
Menemen
Yumurtanızı tavanızda bir güzel yağınızla pişirirken içine domates, biber, karabiber, tuz, hatta küçük sosisler ekleyerek bir harman yapıp sabahı daha da güzel geçirebilirsiniz.
Omlet
3-4 yumurtayı bir kabın içine kırdıktan sonra bir güzel çırpın. Daha sonra tavanızı yağla kızarttıktan sonra kısık ateşte yumurta sıvısını katılaşanakadar pişirin. İçine isterseniz ek malzeme peynir, kaşar yada patates koyabilirsiniz.
Afiyet olsun
7) Düğme dikebilmek
- İlk önce iğnenize ipliğinizi bir güzel geçirin. İğnenizi tişörtö batırıp diğer taraftan çıkardıktan sonra bir de trs dikey bir dikiş atın. Çok aralık olmasın
[*]Tişörtten çıkan iğneyi düğmenin tek deliğinden geçirin, daha sonra onun çaprazına ve diğerinin çaprazına tam 4 kez karşılıklı geçirin.
[*]Uçlarını bağlayın
8) Ağlayan bir kadına yardım
- Cebinizde daima temiz bir mendil olsun. O mendil kendinizi için olmayacak. Ağlayan bir kadın için.
[*]Ağlayan bir kadın gördüğünüzde sanki ona yaralanmış biri gibi yaklaşın. Nazik ve hassas bir şekilde mendili verin.
[*]"Pardon sizi rahatsız ediyorum ama, yardım istermisiniz?"
[*]Cevap versede vermesede siz mendilinizi ona verin. Şu noktası temiz olacak gibisinden bir espri onu güldürecektir.
[*]Eğer hala gitmenizi sizden istemediyse, ona ne yapabilirim diye sorun. Sizinle kalabilirim, polisi arayayım mı?, Dinliyebilirim, yada yemek ısmarlamama izin verir misiniz?
[*]İyiyim diyene kadar uğraşlarınızı sürdürün.
8) Fotoğraflara güzel poz verebilmek
Sevdiğiniz bir resminizi bulun. Ve onun üzerinde çalışın. Kimse dümdüz kameraya bakarak güzel çıkamaz o yüzden hafif açı yaparak poz verin. Ve biraz göğsünüzü kabartın. Gülmeyi de ihmal etmeyin.
9) Ağlayan bir bebeği sakinleştirmek
Yılmadan bu işe girişmelisiniz. Bir bebek ağlamaya başladımı susturulmalıdır. Sizin yapacağınız ise onu güvenle kucağınıza almak ve huzur vermek olacak. Bebeği kendinize yakın tutun ve yürüyün. Göğsünüzün ısısını ve kalbinizin atışını ona hissetirmeniz için yaklaştırın. Yüzüne bakarak kısık bir sesle onla konuşun. Bu hareketleriniz onu rahatlatacaktır.
10) Paralel park
11) Ayakkabı boyayabilmek