Her Erkeğin Bilmesi Gereken 5 Film Repliği

ashli

Bayan Üye
Filmlerden alınacak birçok ders var. Özellikle bazı klişeleşmiş film replikleri varki hayatımızı özetliyor aslında.
İşte her erkeğin bilmesi gereken 5 film repliği.

"Güç seninle genç Sky Walker; ancak, henüz bir Jedi olmadığını da unutmamalısın."

(Mater Yoda- 'Starwars')

"Bu şehirde önce para kazanırsın, para kazanınca gücü elinde tutarsın, gücü elinde tuttuğunda da kadınlara sahip olursun."

(Tony Montana-'Scarface')

tyler-durden.jpg

"Sizler, işiniz değilsiniz. Sizler, paranız, otomobiliniz kadar değilsiniz. Kredi kartlarınızın limiti değilsiniz.
Sizler, iç çamaşırı değilsiniz. Sizler, dünyanın dans edip, şarkı söyleyen pisliklerisiniz."

(Tyler Durden - 'Fightclub')

"Acı yok Rocky!"

(Adrian - 'Rocky')

"Kalabalıkların sevgisini kazanacağım. Onlara, daha önce hiç görmedikleri bir şey vereceğim."

(Maximus - 'Gladiator')

---> Her Erkeğin Bilmesi Gereken 5 Film Repliği

Madem öyle hemen ezberliyorum xD

"Acı yok Rocky!"

(Adrian - 'Rocky')

(Maximus - 'Gladiator')

oh my god. bul film beni hep aglatir... ne filmdi ya..

kızlarda bilebilir xD

gel gel gel güzelim gel gel acımayacak.erkeklerin bilmesi gereken tek şarkı sözü.

"Bu şehirde önce para kazanırsın para kazanınca gücü elinde tutarsın gücü elinde tuttuğunda da kadınlara sahip olursun."

burdaki kadınlar bana uymuyor gerisi benlik (... tuttuğunda karşıkonulmaz olursun) olsaymış süper olurmuş:)

Özgürlüüüüüüüüüüüüük (willam wallace/Braveheart)

"Kalabalıkların sevgisini kazanacağım. Onlara daha önce hiç görmedikleri bir şey vereceğim."

(Maximus - 'Gladiator')

+

Ben aslında dışarıda iyi bir insandım Red. Sahtekar olmak için hapse girdim. '' Esaretin Bedeli ''

Aslında bu ve bunun gibi ezberlenmesi gereken nice güzel replikler var. Güzel konu Aslı. Teşekkürler.

"Kalabalıkların sevgisini kazanacağım. Onlara daha önce hiç görmedikleri bir şey vereceğim."

(Maximus - 'Gladiator')

+

Ben aslında dışarıda iyi bir insandım Red. Sahtekar olmak için hapse girdim. '' Esaretin Bedeli ''

Aslında bu ve bunun gibi ezberlenmesi gereken nice güzel replikler var. Güzel konu Aslı. Teşekkürler.

Okuduğun için ben teşekkür ederim :)

.... hayatta iki kisiye guvenirim..birisi benim digeri sen degilsin...

con air..nicolas cage

Ben Repliği değil,Replik beni bilsin. Buda Benim Repliğim

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri