her anımdasın..P®EN§

PReѧ

Kayıtlı Üye
niyeki sadece o mu var bu dünyada... neden baktığım hersey o gittiğim heryer gördügüm herkişi dokunduğum her esya duyduğum her ses vardığım her yol actığım kapadığım her kapı o....bir tek o mu var dünyada sanki..birtek o mu konusur güler ağlar yürür oturur kalkar bakar gider gelir söyler söylemez...sıradan bi insan meziyetleri halbuki bunlarr..ben neden hepsini ona mal ediyorum neden neden neden... bütün soruları o sanıyorum hatta cevapları ... ama cevap bulamıyorumm...onun gibi..aşkmıdır meşkmidir adı herneyse kapılmısım bir düzene..vurulmusum vurmusum belki...ya ölmüs ya yaralıyımm..işte bu benken daha doğrusu ben böyleyken kısacası onu sewerken hersey o olmus gözümde..cünkü o herseyim olmus..ve gözüm ondan baskasını görmez olmus yani bu yüsden herseyi o sanmısım..

P®EN§

niyeki sadece o mu var bu dünyada... neden baktığım hersey o gittiğim heryer gördügüm herkişi dokunduğum her esya duyduğum her ses vardığım her yol actığım kapadığım her kapı o....bir tek o mu var dünyada sanki.

harika.. çok anLamLı cümLeLer. eLin3 yüreqine sqLıq

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri