Hep destek tam destek!

' SeRcaN

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe'nin yarın 19.07'de Saracoğlu'nda 50 bin kişi önünde idman yapması fikrine hem yönetim hem teknik direktör Aykut Kocaman'ın sıcak baktığı öğrenildi. Sarı-Lacivertli taraftarlar da camiayı harekete geçirmek için bu projeye gönülden destek veriyor.

Şike soruşturması sürecinde yaşanan gelişmeler üzerine ayaklanan Fenerbahçe camiasında ortaya atılan “Pazar günü 19.07’de Saracoğlu’nda 50 bin kişi önünde idman” projesini hayata geçirmek için çalışmalar sürüyor. Kongre üyeleri ve taraftar gruplarının ortaya attığı fikre Sarı-Lacivertli yönetim ile teknik direktör Aykut Kocaman’ın da çok sıcak baktığı ve statta gerçekleştirilecek antrenmanın hem kötü günler yaşayan camiaya hem de futbolculara büyük moral vereceğini düşündükleri öğrenildi. Topuk Yaylası’nda çalışmalarını sürdüren takımın yarın İstanbul’a getirilmesine ve statta idman yaptırılması fikrine taraftarların büyük ilgi göstereceği ve tribünlerin tıklım tıklım dolmasının beklendiği ifade edildi. İnternet ortamında ve forumlarda buluşan Sarı-Lacivertli taraftarların bu projeye yürekten destek verdikleri bildirildi.

‘Büyük Yürüyüş’ iptal

Bu arada yine yarın Bağdat Caddesi’nde ‘Büyük Fenerbahçe Yürüyüşü’ adı altında yapılması gereken yürüyüş iptal edildi. Bu organizasyon için valilikten en az bir hafta önce izin alınması gerekiyor ve bunun için geç kalınmış durumda. Bir diğer neden ise provokasyon ihtimali. Bu tür bir durumun daha büyük kaos yaratıp, camiaya yarardan çok zarar verebileceği endişesiyle yönetim kurulunun da ‘Büyük Yürüyüşü’ veto ettiği öğrenildi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri