Hep Daha Yükseğe!

Marea

Bayan Üye
Trabzonspor’un yeni transferi Malouda, “Bugüne kadar gittiğim hiçbir takımı geldiğimden daha kötü durumda bırakmadım” diyerek iddiasını ortaya koldu

Trabzon’a gelerek en doğru kararı verdiğine inandığını söyleyen Florent Malouda, iddialı sözler etti. Kulüp dergisine konuşan bordo-mavili futbolcu, “Motivasyonu en yüksek olan kulüple anlaşma konusunda kararlıydım. Bu konuda en iyi durumdaki kulüp Trabzonspor’du. Başkanla yaptığım görüşmedeki tavrı, konuşma şekli beni etkiledi. Havalimanında beni karşılayan taraftarları gördükten sonra da imza atmaya karar verdim” dedi.

2 yıllık sözleşmesini duruma göre artırabileceğini de belirten Malouda, “Bu konuşmayı başkanımıza da yaptım. Benim buraya gelme sebebim başarı arzusu. Şu ana kadar oynadığım hiçbir kulübü geldiğimden daha kötü veya aynı seviyede bırakmadım. Ayrılırken hep daha iyi bir seviyede bıraktım. Bu da benim için iyi bir örnek oluyor” diye konuştu.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri