Hep çalışacağız !

karagümrük

Kayıtlı Üye
Kocaman, dün sabah yapılan antrenman öncesinde oyuncularıyla bir toplantı yaptı..

Kamp kurallarını hatırlatan Aykut hoca, "Fenerbahçe Spor Kulübü'ne yakışır bir şekilde bu kamp sürecini tamamlayacağız. Günde 2 antrenman yapmaya devam edeceğiz. Çok çalışacağız, hep çalışacağız. Limitlerimizi zorlayacağız. Umuyorum ve inanıyorum ki, bıraktığımız kötü görüntüleri sileceğiz, bunu yapacak güçteyiz" diye konuştu.

Güiza ilk kez

Sabah ve akşam olmak üzere iki antrenman yapan sarı-lacivertli ekipte, ilk idmanda ayrı çalışan Daniel Güiza, bu sezon ilk kez takım arkadaşlarına katıldı. Akşam çalışmasına, hafif sakatlıkları bulunan Niang ve Semih katılmadı. Futbolcular pas ve taktik çalışmasıyla günü tamamladı.

Antrenman sonrasında Antalya ve Alanya Fenerbahçeliler Derneği oyuncularımıza meyve ve baklava ikram etti.

Antalya kampında yapılan ikinci çalışmayı izlemeye gelen bazı taraftarların önünde düzenlenen toplantıda Santos'un özür dilemesi üzerine taraftarlar tezahürat yaptı. Toplantıdan sonra omuzlara alınan Santos'un neşesi de yerindeydi.

Milliyet
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst