' SeRcaN
Kayıtlı Üye
Trabzonspor'un Brezilyalı golcüsü Paulo Henrique, forma rekabetine hazır olduğunu belirterek, "Başlangıçtan bu yana iyi bir aşama kaydettim. Şu anda kendimi hazır hissediyorum" dedi.
Trabzonsporlu teknik heyet ve futbolcular takımın kamp yaptığı otelde düzenlenen barbekü partisinde bir araya geldi. Et, tavuk ve balık çeşitlerinin sunulduğu barbekü partisinde oyuncular stres attı.
Brezilyalı golcü futbolcu Paulo Henrique de burada açıklamalarda bulundu. Henrique, yaklaşık 25 gündür takımla birlikte çalışma halinde olduklarını belirterek, "Şimdiye kadar her şey yolunda gitti. Gayet iyi durumdayım. Fizik olarak da kendimi iyi durumda hissediyorum. Başlangıçtan bu yana iyi bir aşama kaydettim. Şu anda kendimi hazır hissediyorum" dedi.
"EN AZ 22 GOL ATMAYI HEDEFLİYORUM"
Henrique, öncelikli hedeflerinin şampiyonlar liginde gruplara kalmak olduğunu vurgulayarak, "Onun ardından da ligde şampiyonluk mücadelesi vermek istiyoruz. Çünkü takım geçtiğimiz sezon ligi ikinci sırada bitirdi. Bundan daha iyi tek bir hedef kalıyor o da şampiyon olmak" dedi. Henrique, en göze çarpan özelliğinin fiziksel gücü olduğunu da ifade ederek, "Fizik olarak rakiplerime çok büyük bir üstünlük sağlayabiliyorum, özellikle de oyun tempomu yakaladığımda. Bunu da kendi lehime bir avantaja dönüştürebilirim. Geçen sezon Belçika liginde 22 gol atmıştım. Dolayısıyla 22 golden fazlasını atmak zorundayım. En azından 22'yi tutturmaya çalışacağım" diye konuştu.
"KENDİMİ SADECE İŞİME VERECEĞİM"
Geçiş sürecini en iyi şekilde atlattığını da ifade eden Henrique, şöyle konuştu: "Ben ilk kez bu coğrafyaya geldiğim dönemde hiç İngilizce konuşamıyordum. Ama aradan belli bir zaman geçtikten sonra ve sadece kendinizi işinize vermeye başlayınca bir çok sorunun üstesinden gelebiliyorsunuz. Trabzon'da da kendimi sadece işimi vereceğim. Dolayısıyla orada bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Takım arkadaşlarım, özellikle de Alanzinho bu konuda bana çok yardımcı oluyor" ifadelerini kullandı.
PAOK MAÇI İPTAL OLDU
Öte yandan Trabzonspor'un 17 Temmuz da Yunanistan ligi takımlarından Paok ile oynayacağı maç iptal oldu. Alman yetkililerin güvenlik gerekçesiyle maçın oynanmasına çok sıcak bakmamsı nedeniyle Trabzonspor, 17 Temmuz Pazar günü Belçika'nın Charleroi takımına karşı yapacak. Almanya'nın Krefeld şehrindeki Grotenburg Stadı'nda oynanacak olan müsabaka TSİ 20.00'de başlayacak
Sporx