Henrique'den Inter itirafı

Görünmezadam

Kayıtlı Üye
Trabzonsporlu Henrique, "Serie A'da oynamayı hep istemişimdir. Inter’de oynamayı çok arzu ederdim” dedi.
Trabzonspor’un sambacı futbolcusu Paulo Henrique, yaklaşan Avrupa maçları öncesinde Brezilya basınına iddialı açıklamalar yaptı. Geçen sezona göre özellikle dış sahada iyi işler çıkaran ve eleme maçlarında attığı 7 golle takımının Avrupa Ligi’nde gruplara kalmasında başrolü oynayan 24 yaşındaki futbolcu, “Takım olarak sezona iyi bir başlangıç yaptık. İyi transferlerle daha da güçlendik, ben de kendimi çok iyi hissediyorum ve formdayım. Avrupa maçlarının başlamasına az kaldı. Kolay bir grupta değiliz ama bu gruptan çıkabilecek güce sahibiz. Ben de gollerime devam etmek ve takımımı sırtlamak istiyorum. Avrupa Ligi’nde hedefim 15 gole ulaşmak” dedi.

Inter itirafı

Türkiye’deki futbol ortamını da öven Henrique şöyle devam etti:

“Bugüne kadar Brezilya, Hollanda, Belçika gibi birçok ülkede top oynadım. Ancak Türkiye’deki futbol ortamı bambaşka. Buradaki atmosferi başka hiçbir yerde görmedim. Trabzon’da bana yoğun bir ilgi var. Sokakta yürümekte zorlanıyorum. Restorana gidiyorum hesap ödememe izin vermiyorlar.”

Kariyeriyle ilgili bazı hayalleri olduğunu da itiraf eden bordo mavili futbolcu, “İtalya liginde oynamayı hep istemişimdir. Inter’de oynamayı çok arzu ederdim” diye konuştu.

HENRIQUE’NİN AVRUPA KARNESİ

MAÇ GOL
Trabzon-Derry City 1
Derry City-Trabzon 2
D.Minsk-Trabzon 1
Trabzon-D.Minsk 0
Kukesi-Trabzon 1
Trabzon-Kukesi 2
TOPLAM: 6 MAÇ 7 GOL

AVRUPA LİGİ’NDE GOL KRALLIĞI DURUMU
P.Henrique Trabzon 7 gol
G.Grozav Petrolul 6 gol
Rayo M.Haifa 6 gol
O.Rafik Differdange 6 gol
O. Damari H.Tel-Aviv 5 gol
L. Benko Rijeka 5 gol
M. Paixao Slask 5 gol
Reynaldo Karabağ 5 gol

Trabzon’a kalıcı gelir

Trabzonspor, kalıcı gelirlerini artırmak için Bordo Mavi Tur Seyahat Acentesi’ni kurarak faaliyete soktu. Otel rezervasyonları, pasaport ve vize işlemleri, yurt içi ve yurt dışı uçak biletlerinin satılacağı acentede kulübe önemli maddi gelirler sağlanmasının beklendiği bildirildi.

Kaynak: Onur Dinçer - Milliyet

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri