Hem Şike Hem Teşvik Hem de Devletten Örtülü Ödenek Adı Altında Destek

Buğra1

Kayıtlı Üye
1jvjp.jpg

---> Hem Şike Hem Teşvik Hem de Devletten Örtülü Ödenek Adı Altında Destek

Utanmazlara baksen (!) :)
Herkes önce bi kendine baksın lütfen.

Kork korkmazdan, utan utanmazdan :)

onlar yapar mı hiç öyle şey :)

onların "bahtı kara ama anlı ak" :D

Tapelerde yüzlerce kes başkanınızın ismi geçiyor,
Ali KOÇ her toplantıda ağlıyor,
58. maddenin değişmesi için kendinizi paraladınız...
Hani madem suçsuzsunuz neden istiyorsunuz ki 58. maddenin değişmesini ?
Hani madem biz suçluyuz; neden 58 madde değişmesin diyoruz ?
Neden büyüüüüük başkanınız içerde ? :)
Çıkarın !...EDİT...!

Moderatör tarafında düzenlendi:

Klasik trabzonlu yorumu sizlere saat hep gece yarısı :)

Ali Koç adı size büyük gelir ağzına alırken iki kere düşün. Bank Asya da oynamak istiyoruz diyen de Ali Koçtu. 58. maddenin değişmesini isteyen sadece Fenerbahçe değil kulüpler birliğidir. Sebebi maddenin ağır olması. Sebebi ihale. Hani madem ihale de adınız var neden istiyorsun kupayı arkadaş? Büyük başkan hitabın doğruda neden içeride sorusunu bende merak ediyorum senin gibi. Neyse sende gitmişsin buralardan. Sakın geç kalma erken gel

Tff başkanıda ali koç a dediki dilekçe yazın yollayın bu isteğinizi diye anca lafta olan icraatiniz bu kadar işte
58. maddenin değişmesini isteyen sadece Fenerbahçe değil kulüpler birliğidir. Sebebi maddenin ağır olması.
her duruma bir kılıf uydurmaya alışmış bir fenerbahçelisin sende. Şike yapmadıysanız istemeyin birader değişikliği bu kadar mı insanlığınız tuttu suçlu olanı korumak şike yapanı korumak gibi ne üstün derece bi insanlığınız varmış be.
hoş şike paralarının davetiyeyle maç bileti olduğuna inanan bir taraftar topluluğundan başkada bişey beklemiyorum.
Sözde büyük başkanınızda sadece şike suçlamalarından içerde olsa çoktan çıkmıştı mafyacılıktan içerde.

Senin nicki bu tür konularda görünce artık içeriğe bakmıyorum bile. Çünkü biliyorum ki şike şike şike. Durumlara kılıf uyduruyorum buda senin konuşmalarının yanında üstün kalıyor. Benim insanlığımı bırakta bu kadar mı adalet cahilisin ki terör, tecavüz, ergenekon konularında ortalarda görünmeyip burda adaletin kestiği parmak acımaz modundasın. Maç bileti olduğu bizzat sivas kulübünün yapmış olduğu bir açıklamadır. Nasıl ki sen şikeye kendini inandırmışsan bizde buna inanırız. Üstelik bu konudaki resim hakkında tek yorum yapmayıp aziz başkandan olaya girmenden de anlaşılıyor her şey. Şike bitti mafyadan içeride. Sen önce dışarıda dolanan mafyacıları adalete şikayet et sonra samimiyetine inanayım. Önce taraftarın içine gir eylemlere katıl stadına git formanı al kulübüne bilgisayar başında değil kasa başında destek ol o zaman inanayım. Hiçbirini mi yapamıyorsun birazcık taraftar psikolojisini anlamaya çalış içine sindir o zaman seninle konuşayım. En önemlisi bana cevap yetiştirme çabası içinde olacağına resime bir kaç bir şey söyle. Şike şike bir hal oldun(k) :)

yaz yazda paragraflar oluşsun kalabalık gözüksün
terör tecavüz yada ergenekon suçu gibi alakasız yerlere götürme konuyu
Şike yapan takım küme düşerden adaletli bir ceza var mı?
Belge paylaşmışsın iyi güzel ispatlanırsa biz paşa paşa küme düşmeye razıyız da siz bunca işin içindeyken hala yasalar değiştirme küme düşmeme derdindesiniz.

Bu belgede benden sana ek olsun
aziz yıldırımın ilk defa bi lafına katılıyorum
Sen kastettiğim yeri anlarsın

+18
http://galeri3.uludagsozluk.com/121/*******-b%C3%B6yle-fenerbah%C3%A7e-yi_205089.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

Neden o tür konulardan daha mı önemli şike ? Orda adalet var mı ? Bizde ıspatlanmasını bekliyoruz ondandır verilen bu destek. Şunu bi açıklayayım bunca iş derken ıspat kelimeni bunun içinde kullanabilirsin. Sadece değişsin yasa diyen de biz değiliz meclis diyor ona da cevabını seçimlerde verirsin olur biter. Bi açıklama daha Fenerbahçe taraftar birliği küme düşmek istiyor 58. madde değişimine karşı. Ama aziz yıldırım konuştuktan sonra. Verdiğin resimde de özel hayata müdahale var. Aldığın yerde bunlara da baksaydın. Davayla alakası olmayan capsin yayınlanması hukuk suçudur yargısız infazdır

Son düzenleme:

O tür konulardan tabiki şikeden önemli değil buğra ben öyle bişey demedim de ima da etmedimde.
Suç ceza oranına göre
Şike yapan takımın küme düşürülmesi en normal şey, cezalar caydırıcı olmazsa yaptırımı da olmaz
Belgeler her yerde engel olamıyoruz

Orhan abi benden daha iyi anlatır belki;

Memleketin bütün meselelerini halletmişler..
Tecavüz yok küçücük bedenlere musallat olup tecavüz edenler belalarını bulmuş…
Kadına dayak bitmiş devlet korumaya almış sübyan yaştaki kızlar evlendirilmiyor…
Terör kalmamış askerde kimse şehit olmuyor ocaklar sönmüyor analar ağlamıyor...

Eğitim seviyemiz yükselmiş…
Adalet mülkün temeli olmuş…
Yazanlar adil TV’lerin fosilleşmiş ukala ve ulamaları yerlerini pırıl pırıl gençlere bırakmış birilerinin tetikçiliğini yapanlar yalılarına çekilmiş…
Spor programları hakareti aşağılamayı yargısız infazı bırakmış…
Van’da çadırlar yanmıyor çocuklar donmuyor…
Trafikte 134 araç birbirine girip utanç rekorlar kırılmıyor…
Paralı olan teskere alıp parasızlar yıllarını memleketin asayişi için 15 ay görev yapıp ‘’Ahhh ulan fakirlik gözün kör olsun’’ demiyor…
Gelir dağılımı fotoğrafına bakanlar aradaki uçurumu görmüyor…
Kimse yerlere tükürmüyor…
Biber gazları depolarda çürüyor ihtiyaç duyulmuyor…
Beni kimse ‘’Dur Orhan dur… Bunları sıralamaya devam edersen konuya giremezsin’’ uyarmıyor…
Yani DEVE misali sadece sırtım mı eğri…

En büyük derdin herhalde terör hakkında yorum yazmayıp şike hakkında yazmam olmuş belliki.
Eee istediğin ne peki sence küme düşme cezası kaldırılsın mı
Şike yapanlar ufak cezalar mı alsın puan kesilmeler filan
şike yapmak neredeyse serbest olsun mu

En büyük derdin herhalde terör hakkında yorum yazmayıp şike hakkında yazmam olmuş belliki.
Eee istediğin ne peki sence küme düşme cezası kaldırılsın mı
Şike yapanlar ufak cezalar mı alsın puan kesilmeler filan
şike yapmak neredeyse serbest olsun mu

Benim değil senin derdin olmalı bu durum. Yukarıda demiştim ben taraftar madde değişmesini istemiyor diye. Bi tayfur un bi adalının da eşgal fotğrafı basına sızsaydı. Şike yapan takım diyince akla Fenerbahçe değil diğer 14 takımda gelseydi o zaman ses çıkarmazdık. Bunlar en basit örnek içlerinde. Ama bunlar olmuyorken de sizin biz taraftardan susup oturmanızı beklemeniz kadar saçma bir şey yoktur

Ben gerek gördüğüm her konuya yorum atıyorum.
Evet olay bütünüyle fenerbahçenin üstüne yıkılmaya çalışılıyor o doğrudur başka takımlarda var tek başına şike yapılamaz sonuçta ama bu duruma şaşırmam da. Tabi gerekli savunmanızı yapacaksınız.
Biz adaletin tam ve şüphe bırakmayacak şekilde tecelli etmesini istiyoruz aga cezalar olması gerektiği gibi verilmesi şartıyla.

Konu yorum atman değil düşünmende yeterli ne dert ettin bu kadar bileydim söylemezdim xD

Bir trabzonlunun olaya objektif bakması saniye aralığında diğer cümleye geçene kadardır

Evet olay bütünüyle fenerbahçenin üstüne yıkılmaya çalışılıyor o doğrudur başka takımlarda var tek başına şike yapılamaz sonuçta

ama bu duruma şaşırmamda

Benim birşeyi dert ettiğim yok soruyorsun cevap veriyorum şimdide diyorsun dert ettiğini bilseydim diye amacın ne anlamadım.
Olayın tamamının fenerbahçe üstüne yıkılmaya çalışılması suçlu olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor objektiflik fenerbahçenin suçunun az şekilde konuşulması herhalde.
duruma şaşırmamamda ne yapsınlar yani biz şikeyi birlikte yaptık bizede ceza verin diye uğraşsın mı takımlar tabiki suçu kendilerinden uzaklaştıracaklar.Bu sizin hakettiğiniz birşey.
En azından ikimizinde istediği adaletin tam ve şüphesiz gerçekleşmesi.

Amacım yok sakin bebeğim :)

Çok uzattın o yüzden dert etme dedim. O konulara yorum yazmışsın yazmamışsın önemli değil aradaki adalet farkını düşünmen yeterli. Alıntı yaptığım yazıydı tamamen anlatmak istediğim. Bunu sen değil herkes üstüne alınabilir bende dahil. Sadece Fenerbahçe nin üstüne yıkılması da diğer 14 takımı saf dışı bırakmıyor. Evet belki dillerde değilsiniz ama kağıttasınız. Objektiflik suçların eşit konuşulmasıdır ama anti fenerci bir spor spikerinin neden sadece Aziz Yıldırım sorusuna verdiği cevap hala aklımdadır. Çünkü en büyük o demişti soruya. Suçluluk konusunda da doğru söylüyorsun çamur at izi kalsın misali ortada dolaşanlar ki bu sizler oluyorsunuz suçluyum ama sadece ben değil diyen insanın dilinden anlamazsınız

Şikeee Şike babaaa.
Bugünki fener formasıyla Trabzonspor formasını yanyana koyan satıcı amcayla ettiğim sohbeti hatırla sevgili Buğracım bizzat şahitsin xD
+ Bu kirletme çabalarınız komik geliyo bana 2 dakikan var gülmek için 1 2 3 :)

Şikeee Şike babaaa.
Bugünki fener formasıyla Trabzonspor formasını yanyana koyan satıcı amcayla ettiğim sohbeti hatırla sevgili Buğracım bizzat şahitsin xD
+ Bu kirletme çabalarınız komik geliyo bana 2 dakikan var gülmek için 1 2 3 :)

Hatırlamam mı da :)

Belge resmi, ayrıca kirlenmek güzeldir

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri