Hem Güzel Hem Kötü...

PauLinA

Bayan Üye

Sevgili Günlük;

Yeni geldiğim için ilk 2 gün neler yaşadığımı anlatmak istiyorum. Önce dünden bahsetmek istiyorum. Dün annemin günü vardı. Tatlılar, Börekler, Çörekler yendi neyse gün bitti evine giden gitti gitmeyenleri de eşleri gelip alacaktı. Dayım geldi ve bize harika bir hediye getirdi. :D 2 tane civciv. Ne kadar tatlılar ne kadar güzeler anlatamam. İçim gitti onları görünce.

Resimlerini paylaşmak isterdim ama =) Yeni olduğum için yasak olduğundan dolayı paylaşamıyorum.

Bugüne geleyim. 3 yıllık bir ilişkim var. Evliliği düşündüğümüz için herşeyi oluruna bıraktık. Bu kötü haber ondan geldi. :( Dedesi bir kaç gündür hastanede yatıyordu. İyi veya kötü haberi mutlaka bekliyorduk ama kötü düşünmek yerine iyi düşünmek belkide işimize geliyordu. =( Bu akşam üstü vefat etmiş dedesi. Dünkü yaşadığım sevinç bile burnumdan gelmişti. Ne deyim Allah kalanlara sabır selamet versin.

İyisi de Allah'tan Kötüsü de... Bunu paylaşmak istedim...

Hoşkalın...

---> Hem Güzel Hem Kötü...

Dediğin gibi kardeş iyisi de Allah'dan kötüsü'de :)

Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Allah ondan artan ömrü sizlere versin inş yada ilişkinize versin diyelim.

Tatlılar tuzlularla dolu günler de yaşamışsın. Umarım diğer günler datlılarla geçer xD

Hoşgelmişsin aramıza :R

hoşgeldin öncelikle
mekanı cennet olsun dedemizin
emir büyük yerden olunca ölümüde baş tacı etmek lazımdır

Başınız sağolsun üzücü , çok üzücü...

Arkadaşınızla Mutlu olmanızı dilerim

Hoşbulduk. Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için... Allah hepimize ve kalan sağlara yaşanabilecek en güzel günleri nasip etsin.

Teşekkür ederim. Çok sağolun. :H İşte üzülmemek elde değil yine de. Bir can gidiyor.

Berbat Bir Haldeyim!

Bugüne güzel başladım ama hiç iyi bitiremiyorum sevgili günlük. Civcivlerimden biri ölmek üzere. =( Annem ağladığımı görse bi La HavLe çekerdi. Ne yapim! Ağlamak için bir insanın ölmesi gerekmiyor ki! O da canlı. ...ve en kötüsü de öleceğini bilmek ve görmek. Bundan nefret ediyorum. :76: Diğeri için çabalayacam. Elimden başka birşey gelmiyor. Şimdi kutuları ayırdım. Sağlam olanın etkilenmemesi için. Ne yazim hala boğazım düğümleniyor. Neyse ben gidim.

Allahım ona can verir inŞ. Amin...

Hoşçakalın....

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri