Hazal Kaya ile Çağatay Ulusoy'u hayranları birleştirdi

Deniz kızı

Bayan Üye
ProxyImage

Adını Feriha Koydum dizisinin fanları Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’u hayali bir dizi ile de olsa bir araya getirdiler. Yaptıkları fragmanla, montajla da olsa iki ünlü ismi bir araya getiren eski dizinin fanları, böylelikle çok istedikleri bir dileğin gerçekleşmesi için bir adım atmış oldular.

Adını Feriha Koydum fanları, daha önce de Medcezir dizisinde Çağatay Ulusoy’un başrolü paylaştığı Serenay Sarıkaya’yı protesto etmiş özellikle sosyal medyayı oldukça etkili bir biçimde kullanarak seslerini duyurmayı başarmışlardı.

Fan grubunun mesajları ise şöyle:

“Hazal’la Çağatay’ı bi arada izlemeyi çok seviyoruz, tekrar bi projede birleşsinler dedik olmadı.O zaman biz de bunu bi nebze olsun gerçekleştirmek için böyle bi işe kolları sıvadık, kendimizce yaptığımız videolarla yetinicez şimdilik.Biz bu ikiliden vazgeçmeyiz, biz farklıyız, öylesine söylemiyoruz bunları demiştik.Çünkü Onlar da çok farklı.Birlikteyken ekrana yansıttıkları enerji, gerçekçilik kimsede yok.Yapabildiğimiz sıklıkta, elimizden gelirse her hafta Hazal’la Çağatay birlikte oynarmışçasına videolarla buralardayız : ) İyi Seyirler..”

İşte unutulmaz dizinin fanlarının montajla da olsa bir araya getirdiği Hazal kaya ve Çağatay Ulusoy’un hayali dizisi Aşkın Yolu Bir dizisinin tanıtım fragmanı:

televizyongazetesi.com

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri