Hayvanlara sormuşlar:)

deNiZ ^^

Bayan Üye
Kokarcaya " Niçin düşmana pis kokulu sıvı fışkırtıyorsunuz ? demişler. "Kimyasal silah İnsan haklarına aykırı, hayvan haklarına değil !
''''Ayrıca Bush benden şüphelenmiyor." Demiş.

: Sivrisineğe " Niçin insanları sokuyorsun ? " demişler. " Ben önce vızvızlayıp espiri yapıyorum. Anlamazlarsa iğnemle gıdıklıyorum ! " demiş.

: Keçiye " Ne inatçı bir hayvansın ? " demişler. "İnadım aklıma güvenimdendir . Yoksa bende koyun gibi kim ne derse yapardım ! " demiş.

: Kirpiye " Hayatından memnun musun ? " demişler. '''' Hayatımız diken üstünde ! " demiş.

: Yılana " Niçin eğri büğrü gidiyorsunuz ? " demişler. " Dosdoğru gitmekle düşmana yem olurum. Köşeleri hiç dönemem " demiş.

: Koyuna " Neden sürü halinde yaşıyorsunuz ? " demişler. " O bizim sosyalliğimizi gösterir " demiş.

: Kekliğe " Bu kafes mahkûmiyeti nereden geliyor ? " demişler. " Soydaşlarımıza ihanetin bedeli " demiş.

: Ata " Niçin at gözlüğü takıyorsun ? " demişler. " Soruyu yanlış yere sordunuz. Bunu insanlara sorun ! " demiş.

: Tilkiye " Bu hilekârlığı nasıl öğrendin ? " demişler. " Seçim öncesi politikacıları dinledim." Demiş.

: İneğe " Ne kadar obursunuz ? " demişler. Hayalî ihracatçılara ve banka hortumcularına göre biz oruçlu sayılırız." Demiş

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri