Hayvan Koruma DernekLerinin SaçmaLıkLarı

endLesS

Webmaster
kopekkatliami1.jpg

2010 Avrupa Kültür Başkenti olan İstanbul'da 31 Ocak 2010 Pazar günü Beykoz Ormanı'nda insanlık adına utanç veren hayvan katliamı yapıldı. Onlarca hayvanın zehirlenerek katledildiği bu vahşete maalesef seyirci kalındı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Avrupa Kültür Başkenti açılış konserleri için yaklaşık olarak 8.5 milyon TL para harcadı.Ancak bu zamana kadar hayvan katliamlarını önlemek için somut bir adım atılmadı. Türkiye'deki hayvan barınaklarının neredeyse tamamı yetersiz kaynak ve ilgisizlik sebebi ile kötü koşullarda faaliyetlerine devam etmekte ve hayvanseverlerin desteği ile ayakta kalmaya çalışmaktadır.Barınaklarda yer bulamayan hayvanlar ,doğada açlık ve soğuk karşısında yaşam mücadelesi vermektedir. Tüm bu ilgisizlik yetmiyormuş gibi insan olma onuruna erişememiş kişiler tarafından zehirlenerek öldürülmekte veya şehirden uzakta olan boş arazilere bırakılarak ölüme terkedilmektedir.Hayvanseverler dün Beykoz Ormanı'nda yaşanan vahşeti önümüzdeki hafta protesto etmeye hazırlanıyor.Tabii ki bu protesto belediyeler gerekli hassasiyeti göstererek izin verirlerse gerçekleşecek..Protesto ile ilgili gelişmeleri sitemizden duyuracağız.

Ben Bu kadar SaçmaLık Görmedim .

Hayvan Diye Bir Dertleri Var Bunların Ya Anlarım Tamam Bizde Severiz HayvanLarı ama bu kadar problem cıkaracak ne var sabah televızyonda Gördüm Yok Bagırmalar Cagırmalar Polisi İteklemeler .

Ormanda 3 Tane Köpek Öldü Diye Bu Kadar Tartışmaya Hele Hele Protesto Yapmak Icın Plan Kurmalarını Kım Ne Derse Desin Çok Yanlış Buluyorum .

Benım İnsanım SokakLarda Aç Ölürken , Şehit Aileleri Ve VakıfLar Gibi YerLere Bağış Yapmak Yerine 3-4 Köpek İçin Milyarlarını HarcayanLar var ..

Tabi Kendi GörüşLeridir Bısey Dıyemem Ama Bana Göre İnsanLarın Açlıktan Öldüğü Bir Yerde Bu Sekilde Tartışmalar Çok Saçma !

Sizce ?

---> Hayvan Koruma DernekLerinin SaçmaLıkLarı

bence de senin görüşün çok saçma.

hayvanlara değer verildiği kadar insanlara değer verilmiyor.
İnsan olma değerlerimizi kaybettik.

bence de senin görüşün çok saçma.

Hmm Nedir Saçma Yanı Söylermisin ?

SaçmaLık İnsanLar AçLıktan Ölürken Gidip Hayvanlara
İNSANLARDAN DAHA FAZLA DEĞER VERMEKSE Ve Bu Yanlışsa Doğru Çok Saçmalamışım ;)

hayvanlarla birlikte bu dunyaya geldi güzelim dogayı katlettik bir kanser virüsü gibi ve durmaya niyetimiz yok evlerini ellerinden aldık canlarını ellerinden aldık sebepbi ne biliyomusunuz cünki onlar kendilerini koruyomıyolar rabbimizin bize emeneti olan dogayı ve hayvanları korumak bence en büyük seref dir ve biliyorum ki onurlu ve gururlu bi mücadeledir sana hak vermiyorum kardeşim soru emanetmi deyerlidir canmı deyerlidir yüce rabbimizin emaneti

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri