hayvan besledigseniz buraya

MyRoSe

Bayan Üye
hangi hayvanı beslediniz? adı neydi? en carpıcı ozelligi neydi?
Ben bir zamanlar kedi besledim.evde yatip kalkiyodu ve gercekten cok temiz bir hayvandi.En carpici ozelligi ise kapilari tek basina acip oda oda dolasmasiydi ve bizimle tatli tatli oynamasiydi hayvanlari cok seviyorum onlar bizim gibi konusamiyo istedigini heran elde edemiyo ne olursa olsun onlara sahip cikmaliyiz...Buarada ismi cimcimeydi 'di

bende ilkokul beşinci sınıfa giderken( o zamanlar köydeydim) boğa beslemiştim:) ama inanamazsınız o kadar alımıştım ki ona o da bana tabi belli bir yaşa geldi olgunlaştı iyicene ( kurbanlık oldu anlayacağınız) babam sattı çok ağlamıştım o zaman hey gidi günler heyyy

bu arada ismi de CUMA idihahahahahaha

Son düzenleme:
5-6 sene önce muhabbet kuşum vardı fülüt çalarken kendinden geçiyodu gelip fülütümün üstüne konup zıplayıp duruyodu müzisyendi sanırım keşke ölmeseydi :(

bende sevmiorum hayvan daah dogrusu korkuyorum en ufak bocekten bile :D :$

ama hatirliomda koydeykene bi kopegimiz varmis :D pek vahsi bi hayvandi :p :D ondan baskada ailede hayvanla munasebeti olan gormedim :D

Orta okulda Ku$um vardı çapkın adı:) pencere açıkken kafesini açmısdım uçup gitmişdi:D balkona çıkdım hemen çapkın geL oğlum dedim karşıkı apartmanın 7.ci katından duydu benı omzuma kondu:):) çok sevıodm ya:) yanlıs kalmasın dıe dişi ku$ aLdık .. bi öğLenleyin bakim dedim kuşum can çekişio:(:( dişi ku$ onun kafasını yemişdiiii:'( iğrençdiii...

bir kedim vardı geçen sene .. adı cumali !
2 yaşnda bir van kedisiydi .. !

en sevdiim özelliği pişmemiş et yiyemiyordu !
yani bilmiyorum neden sewyordum o özelliğini ama kediii yani yyemiyordu :D bazen o yemek yerken kavun peynir falan koyuodm onun önüne tabi sadece peyniri yiordu :D böle karşılklı o yiodu ben içiodm :D meze olayı hani ;)
sewerdim kedimi de! şmdi kahretsn izmirde peder bakıo .. !....

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri