HayqoLıq

hayqolıq

Kayıtlı Üye
KİŞİSEL SAYFAMA HOŞGELDİNİZ

Adım : YıLmaz

Doğum Tarihim : 25.10.1992

MesLeğim : Öğrenci

BuLunduğum Yer : İzmir Konak ÜçkuyuLar

OkuLum ve sınıfım : İnönü Lisesi 11. Sınıf (1 sene kaybım var :) )

HobiLerim : Müzik DinLemek,Kitap okumak,Sigara içmek :D,ve özeLLikLe FutboL. Aşşağıdaki başLıkta FutboL ve oynadığım kLupLeri payLaşçam .

FobiLerim : Tek korkum YaLnızLık

Sevdiğim Müzik Türü : Rock..!

Sevmediğim Müzik Türü : Rap. Ama SAygım sonsuzdur :)

Sevdiğim sanatçıLar ( Türk ) : HAYKO CEPKİN..

Sevdiğim SanatçıLar ( Yabancı ) : MariLyn Manson, CradLe of FiLtch ve Ramsstein.

Sevdiğim Dizi : KurtLar Vadisi Pusu

Sevdiğim Aktör ( Türk ) : Necati ŞaŞmaz ve Kenan İmirzaLıoğLu

Tuttugum Takım : GALATASARAY

Sevdiğim FutboLcuLar ( Türk ) : Arda Turan, Harry KeweLL

Sevdiğim FutboLcuLar ( Yabancı ) : C.RonaLda ve Kaka

Bu kadarLık yeter sanırsam . Şimdi yukarda da dediğim gibi futboLda oynadığım kuLupLeri ve geneL oLarak herşeyi anLatayım

İLk oLarak 9 yasımda FutboLa başLadım. İLk kLbüm göztepe oLdu ve göztepe'de yıLdızLarda yani MinikLerdeyim :) . Tam 5 sene burda oynadım. Sonra 14 yaşımda İzmirsporda 1 yıL oynadım ve kendimi çok iyi geLiştirdim . Tekrar Göztepeye gittim ordada 1 yıL daha oynadım fakat aksıLıkLer cıktı. Orayı bıraktım. Bu sefer GaLatasaraya başLadım. Orda da Yarım YıL oynadım ve ara verdim . Arada sonra İzmir üçkuyuLar oturduğum semtin biraz iLerisindeki semt Fahrettn aLtay semtinin bir takımı var ordan tekLıf geLdı . Ve bundan sonrakı FutboL yasantımı orda dvm ettirdim ve haLa oynamaktayım. Her macta giydiğim forma sayısı 5'tir ve Stoper oynarım . Şu an A takıma yukseLdım ve mac basına para aLıyorum :) . Fahrettin ALtay kuLubunden 2 tane Resmim var Diğer ResimLerim kayboLmuş o resımLerım formaLarLaydı ve sizLe 2 resmi payLaşmak istiyorum.

URL=http://img217.imageshack.us/i/n10134069332092568254.jpg/]
n10134069332092568254.jpg
[/URL]

Evet resimLer bunLar en sağdakı benım :). Diğer bir özeLLiğim kitap okumaktır. Kitap okumak güzeL birşey . Ama en çok okudugum kitap MetaL Fırtınadır. Bens adece 2 kitabını okudum onLArın resimLerini payLşayım dedim .

MetaL Fırtına

MetaL Fırtına Kayıp Naaş

Veee geLdik son konumuza Müzik . 2005'ten beri dinLediğim Rock müziğinin tek sanatçısı HAYKO CEPKİNİ biraz benım eLimden tanıyaLım :)

Hayko Cepkin

Hayko Cepkin, (doğum 11 Mart - 1978, İstanbul) Ermeni asıllı Türk vatandaşı piyanist, müzisyen.

Liseden sonra 2 yıl mimar sinan üniversitesi'nde şan eğitimi aldı. 2 sene timur selçuk çağdaş müzik merkezi'nde şan, solfej ve armoni dersleri aldı. 1 sene akademi istanbul'da piyano eğitimi gördükten sonra profesyonel müzik yaşantısına 1997 yılında klavyeci olarak başladı.

Sırasıyla öztürk, Ogün Sanlısoy, Aylin Aslım, Koray Candemir ve Demir Demirkan gibi isimlerle sahneyi paylaştı. Çalıştığı isimlerin bazılarının albümlerinde de düzenlemeci kimliğiyle yer aldı. En son Murathan Mungan'ın söz vermiş şarkılar adlı albümünde aylin aslım'ın seslendirdiği "kimdi giden" adlı bir yeni türkü bestesi olan parçayı düzenledi. Bu sırada evinin odasında kaydettiği bestelerini hayata geçirme kararı aldı. 2005 yılı içinde "Sakin olmam lazım" adlı albümü ile alternatif müzik piyasasında yerini aldı.

Daha sonra 2007 de tanışma biti albümüyle sevenleriyle buluştu.Müziğe daha sert devam eden Hayko(kendi tabiriyle)türü bozuk tarzıyla açık olduğuna inandığımız yoluna devam ediyor.Bu albümü korku-gerilim temasıyla oluşturan Hayko'nun yeni albümünde 5 tane intro,11 tane parça
bulunuyor.Profesyonel stüdyo kaydıyla yaptığı albümünün promosyon dönemi devam etmekte...

Sanatçı, verdiği konserlerin yanı sıra bazı festival ve organizasyonlarda da görev almıştır. 2006 ve 2007 yıllarında Rock'n Coke ve 2007 yılında Rock Müzikaller bunlardan başlıcalarıdır. Araf filminin müziklerini bestelemiştir, ayrıca Sakin Olmam Lazım albümünde yer alan Son Kez şarkısı filmde kullanılmıştır. Aynı zamanda Çocuk adında, 2008 yılında çekilen fantastik dram filminde İsfandiyar karakterini canlandırmıştır.

Hayko Cepkin'in grubu gitarda Umut Töre,
bas gitarda Poyraz Kılıç ve
davulda Murat Cem Ergül'den oluşmaktadır

,ResimLer

Benden bu kadar asLında konuyu iLk üye oLdugum zaman acacakım ama kısmet buguneymiş :) İyi eğlenceLer :)

Son düzenleme:
---> HayqoLıq

Hoşgeldin iyi bir açıklama olmuş...Dinlediğin müzikler de çok sağlam...İyi anlaşıcağımızı dşnyrm

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri