HayLaz Kardeşim

´ LoveJ.

Bayan Üye
Geçen Sene Evdeyim , canım çok sıkılıyor .. OfLayıp pufLuyoRum .. SüsLenip PüsLenip Çarşıya Çıkıcam .. Neyse Giyindim SüsLendim .. AyakkabıLarımı Arıyorum .. Beyaz AyakkabıLarımı .. Orada Eski Püskü Bir AyakkabıLar Varmış Dedemin , ama giymez .. Onları ayağıma geçirdim bahçeye kardeşim MeLis attımı diye arıyorum .. O Arada buLdm .. Kapının Önüne GeLdm .. Tam AyakkabıLarı Giyicem MeLis Çağırdı .. Abla Sırtında öRmcek var diye . Bende Korkudan AyakkabıLarı FırLattım .. Sonra Kardeşim Kaçtı .. Bende çığLık attım .. O aRada seRvis geLdi .. Hemen seRvise bindim .. Servisteki herkes bana güLüyordu .. NoLuyoR fLn dedim içimden .. Çarşıda indiğimde bir baktım ki dedemin ayakkabıLarıyLa geLmişim çarşıya .. Çok Pişman Oldum .. Çok Utandım .. Hala Utanıyorum ..

---> HayLaz Kardeşim

amanınn çok kötü :11:

ama utanmana gerek yok herkes senin durumuna düşebilir.

ben hiç unuutmam yanımdan geçen kızlara artislik yapacağım diye direğe tosladığımı..hahaha

---> HayLaz Kardeşim

UmaRm heRkesin qeLioduR .. Çünqü ben gittim .. biRde bişeyLeR aLıp döndüm .. Kafaya Bak :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri