Hayko Cepkin ve İzel sanal alem mağduru

AySe^^

Bayan Üye
Dolandırıcılar sanal alemde ünlülerin adını kullanıyor

Sosyal paylaşım sitesi Facebook ve Twitter ünlü isimlerin korkulu rüyası haline geldi. Ünlülerin adına açtıkları hesapta fotoğraflarını kullanarak insanları kandıran kötü niyetli kişiler, günden güne artıyor. Geçen hafta yeni albümü ‘Jazznağme’yi çıkaran İzel ve Türk rock müziğinin sevilen ismi Hayko Cepkin de kendi adına açılan sahte Facebook hesabından yana oldukça dertli.

"SAVCILIĞA BAŞVURDUM"

Bir internet kullanıcısının kendi adına Facebook ve Twitter’da sayfa açarak mesaj gönderdiğini fark eden ünlü sanatçı İzel, hukuki süreç başlatacağını açıkladı. İzel, “Facebook’ta özel fotoğraflarımla adıma açılan hesap sahtedir. Bu sahtekârlığı yapan kişi, yakın çevremdeki ünlü arkadaşlarıma yazarak bazı telefon numaraları elde etmekte ve benim adıma tanımadığım kişilere mesajlar göndermektedir. Aynı olay Twitter için de geçerli. Avukatım gerekli işlemleri başlattı. Savcılığa suç duyurusunda bulunuyoruz” diye konuştu. Rock müziğin sevilen ismi Hayko Cepkin’in de Facebook’ta adına grup kuranlarla başı dertte. Bazı kötü niyetli kişiler, ünlü rock’çı adına hayran grubu kurup, çeşitli yardım kampanyaları düzenlediler. Bu durumdan geç de olsa haberdar olan Hayko Cepkin, sahtekârlar hakkında suç duyurusunda bulunup yasal işlemlere başladı.

"HAYRANLARIM UYANIK OLSUN"

Hayko konuyla ilgili olarak, “Adımızı kullanıp sayfa açmaları yetmiyormuş gibi, üzerimizden yardım kampanyaları düzenleyip insanları sömürüyorlar. Sayfayı yapan kişiler hakkında yasal işlemleri başlattık. Hayranlarımız gözlerini dört açıp uyanık olsunlar, her sanatçı adına böyle şeyler yapılabilir” diye konuştu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri