Hayko Cepkin 'in Türkçe Rap Hakkında SöyLedikLeri

meRve^^

Bayan Üye
CNN TÜRK te yayınlanan FREKANS programının bu haftaki konugu hayko cepkin di programi sunan adam hayko cepkin e su soryu sordu turkiyede turkce rap icin neler dusunuyosun demisti cunku rap ve rock bazen karsi karsiya gelen muzik turleride dedi!! hayko cepkin de onlardaki cok farkli bisey bazilari cete olduklarini iddia ediyolar ama onlar cete olmayi bile beceremiyolar rock ile rap cok farkli diss diye bir sacmaliklari var sonrada diss rap kulturu diyolar kufurlu bi kultur gormedim ben rock ile boy olcusemezler diye dusunuyorum turkiyede iyi is yapanlar var c**a gibi sagopa gibi ama rap bana cok uzak dinlecegim son muzik turu ve ne yazikki son yillarda gencler bu muzige cok ragbet gostermeye basladilar ama gencler bu muzigin zararli oldugunu da gormuyolar maalesef bu yonde giderlerse isleri cok kotu olur""dedi

---> Hayko Cepkin 'in Türkçe Rap Hakkında SöyLedikLeri

CNN TÜRK te yayınlanan FREKANS programının bu haftaki konugu hayko cepkin di programi sunan adam hayko cepkin e su soryu sordu turkiyede turkce rap icin neler dusunuyosun demisti cunku rap ve rock bazen karsi karsiya gelen muzik turleride dedi!! hayko cepkin de onlardaki cok farkli bisey bazilari cete olduklarini iddia ediyolar ama onlar cete olmayi bile beceremiyolar rock ile rap cok farkli diss diye bir sacmaliklari var sonrada diss rap kulturu diyolar kufurlu bi kultur gormedim ben rock ile boy olcusemezler diye dusunuyorum turkiyede iyi is yapanlar var c**a gibi sagopa gibi ama rap bana cok uzak dinlecegim son muzik turu ve ne yazikki son yillarda gencler bu muzige cok ragbet gostermeye basladilar ama gencler bu muzigin zararli oldugunu da gormuyolar maalesef bu yonde giderlerse isleri cok kotu olur""dedi

biLadeR o zman cıkıp beyazıt abıının programda yunus abı ıle cıktıgında dıyecektın ozel yerlerde kıvırma ;) çık sagopa ıle katıldıgın programda konuş ;) atarın varSa ;)

kendisine soruLmuş o da cvp verms bunda qarip bise yok !

Ve de kıskancLık yapmasına qerek yk cünkü RocK müziğn yeri beLLi ztn ;)

Rock'ın yerı bellıyse Rap'nde beLLı cnm bunu unutma ;)

buda benım gorusum oda onun tmm mı

bende onn gorusune yorum yaparım

:)

madem gorusumuzu solemıcez nıye actın kı sen bu konuyu

yanLıs anLadn cnm tabiki herkes kendi qörüsünü söLicek sayqı duyuyorum ;)

sayqı cercevesinde tartısıLır heraLde :)

+

Tartısma konusuna donmesın :)

paylasım ıcın tesekkurler

Saygım var merak etme

bu kadar olmasına bile şükret bence

sabrım olmasa :)

Şahsen rap dinLeyicisi oLarak küfürLü diss'Leri ben de hoş buLmuyorum ama her Rap yapan küfürLü şarkılar sölüyo diye birşey yok saçMalamasın............!!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri