Yorum Yok http://www.youtube.com/watch?v=C_W4T8YDIJA Helal Olsun :)
..BöCek+ Bayan Üye 31 Ağu 2009 #2 ---> Hayko Cepkin ilahi söylüyor | Demedim mi Sevmiyom bu adamı Sesi güzel değil bi kükremesi bi de kılığı güzel Tşkler helal olsun adamahahaha
---> Hayko Cepkin ilahi söylüyor | Demedim mi Sevmiyom bu adamı Sesi güzel değil bi kükremesi bi de kılığı güzel Tşkler helal olsun adamahahaha
ReLax BaBy Bayan Üye 11 Eyl 2009 #3 ---> Hayko Cepkin ilahi söylüyor | Demedim mi Bnde cok sewioRm haykoyu sesi qzL kndisi ttLı tşk meLih (=
---> Hayko Cepkin ilahi söylüyor | Demedim mi Bnde cok sewioRm haykoyu sesi qzL kndisi ttLı tşk meLih (=
H HaDeS Kayıtlı Üye 29 Ağu 2011 #4 ---> Hayko Cepkin ilahi söylüyor | Demedim mi ilginc olmus,ama sami ozer cok da ha guzel soyluyor sanki..
---> Hayko Cepkin ilahi söylüyor | Demedim mi ilginc olmus,ama sami ozer cok da ha guzel soyluyor sanki..
endLesS Webmaster 29 Ağu 2011 #6 ---> Hayko Cepkin ilahi söylüyor | Demedim mi Sen adamı öldürürsün xD
H HaDeS Kayıtlı Üye 29 Ağu 2011 #7 ---> Hayko Cepkin ilahi söylüyor | Demedim mi baygi icten soylemis.